cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Όλα στημένα ακόμα και το θρησκευτικό συναίσθημα

Τα κανάλια θα μας πουν πως ο ηγέτης θα πάει στο Άγιο Όρος για προσευχές και ευχαριστίες προς το Θεό, αλλά αυτός θα πάει εκεί απλά για να… “μαζέψει” στο “μαντρί” τους ψηφοφόρους των άλλων… “χριστιανικών” κομμάτων

Όλα στημένα ακόμα και το θρησκευτικό συναίσθημα

Διαβάζουμε πως ένας από τους βασικούς σταθμούς των επισκέψεων του Προέδρου της ΝΔ εν όψει των εκλογών του Ιουνίου θα είναι το ‘Άγιο Όρος, στο οποίο θα βρεθεί πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Και βέβαια θα σκεφτεί κανείς πως θα πάει εκεί είτε να προσευχηθεί για ένα καλό αποτέλεσμα, είτε για να ευχαριστήσει το Θεό για το πρώτο αποτέλεσμα, που του χάρισε σαρωτική νίκη.

Όμως δεν είναι έτσι, καθώς το επιτελείο του «χαρτογράφησε» τις περιοχές όπου έχουν δυναμική τα κόμματα δεξιά της ΝΔ, όπως η Ελληνική Λύση αλλά και κάποια άλλα μικρά κόμματα, όπως η ΝΙΚΗ, τα οποία «επενδύουν» πολύ στο θρησκευτικό συναίσθημα, και η στόχευση της ΝΔ είναι ξεκάθαρα η εκλογική τους αποδυνάμωση.

Δηλαδή θα πάει στο Άγιο Όρος για να δείξει στους ψηφοφόρους αυτών των κομμάτων πως εκείνος είναι πιο θρήσκος και καλός χριστιανός και πρέπει να τον ψηφίσουν στις δεύτερες εκλογές αντί να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ κ.α

Τα σχόλια δικά σας… γιατί τα δικά μας στέρεψαν με αυτά που βλέπουμε και ακούμε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon