cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Όσοι περιμένετε τα κινήματα, δράστε ή σκ@στε!!!

Το να περιμένετε να σκάσει κίνημα και να το πιάσετε, όπως οι σερφάδες πιάνουν κάποιο κύμα σε καμία παραλία της Καλιφόρνια, είναι… αντίο ζωή, καλημέρα άδικε κόσμε – Γιατί να διεκδικώ μια ιδεοπολιτική καθαρότητα λες και όταν πεθάνω θα έρθει ο Μαρξ να μου τραβήξει το αυτί;

Όσοι περιμένετε τα κινήματα, δράστε ή σκ@στε!!!

Την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει τον Αντώναρο μόνο κωμικά μπορώ να την εκλάβω: Ούτως ή άλλως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει αρκετό νερό στο ήδη νερωμένο κρασί του οπότε δεν με “απογοητεύει”. Παρομοίως δεν σχολιάζω το ότι κατεβαίνει η Κούνεβα με το ΚΚΕ. Καλώς κάνει. Το ίδιο με το ΜέΡΑ25, με όποιον κατεβάσει.

Ιδεολογικά/πολιτικά δεν με καλύπτει τίποτα αλλά εδώ που τα λέμε ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Ενώ άλλοι, πούροι ιδεολόγοι, νομίζουν ότι βρισκόμαστε σε κάνα αμφιθέατρο πρώτου έτους και μπορούμε να διαφωνούμε με τις ώρες, η δεξιά ανασυντάσσεται και η αποκτήνωση συνεχίζεται.

Ενώ όλοι γκρινιάζουν για την κάθε υποψηφιότητα της αντιπολίτευσης, αγαλλίαση με πιάνει όταν βλέπω τον δεξιό ψηφοφόρο που δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ψηφιζει με άνεση Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη και κάθε άλλο τέτοιο υποψήφιο χωρίς καμία δεύτερη σκέψη.

Οι άλλοι τις προάλλες προσπαθούσαν να με πείσουν ότι εφόσον έκαναν οι Συριζαίοι γάργαρα τα πέντε tweets του Μιθριδάτη, θα έκαναν γάργαρα και τον Καιάδα γιατί … Fuck Me Logic. Τα ίδια λένε για το ΚΚΕ, για άλλους λόγους, τα ίδια λένε και για το ΜέΡΑ25 για άλλους λόγους.

Μια απλή ερώτηση (ίσως και 2-3 ακόμα):

  • Υπάρχει σε οποιοδήποτε κόμμα της αντιπολίτευσης (πλην ΠΑΣΟΚ που έχει Λοβέρδο) κάποιος που να συγκρίνεται με τον Άδωνι /Βορίδη/Πλεύρη; Όχι είναι η απάντηση.
  • Έχουν τα αντιπολιτευτικά κόμματα έστω και το 1% των σκανδάλων αυτών που έχει κάνει η κυβέρνηση αυτή; Όχι είναι και πάλι η απάντηση.

Η φράση “Ναι αλλά έτσι πάει πιο δεξιά η κοινωνία” πόσο ισχύει; Καθόλου, καθώς η κοινωνία έχει ήδη πάει πάρα πολύ δεξιά λόγω πολιτικών.

Πιστεύετε ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα περνούσε το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας; Όχι.

Πιστεύετε ότι θα έβγαινε ο Μπαλάσκας να δίνει οδηγίες σε γυναικοκτόνους; Πιστεύετε ότι θα βλέπαμε τέτοια σκάνδαλα αναθέσεων δεξιά και αριστερά; Όχι και… πάλιο όχι.

Και αν δεν σας αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύετε ότι το ΚΚΕ θα στήριζε τίποτα από αυτά; Χαχαχα. Όχι!!! Μα τα μουστάκια του Πελετίδη.

Ούτε το ΜέΡΑ25 θα στήριζε κάτι τέτοιο.

Τώρα όσοι περιμένετε κινήματα, δράστε ή σκ@στε.

Το να περιμένετε να σκάσει κίνημα και να το πιάσετε, όπως οι σερφάδες πιάνουν κάποιο κύμα σε καμία παραλία της Καλιφόρνια, αντίο ζωή, καλημέρα άδικε κόσμε…

Αν από την άλλη νομίζετε ότι η δεξιά δεν μπορεί να τα κάνει χειρότερα, πάλι έξω θα πέσετε.

Θυμάστε κάποτε που έλεγαν κάποιοι ότι “θα μας βρει ο Μητσοτάκης στους δρόμους” αν τολμούσε το Χ, Ψ, Ω; Αφού τελικά τα ισοπέδωσε όλα, μετά έφταιγε η προδοσία του δημοψηφίσματος (βρυκολάκιασε πια αυτό το επιχείρημα) από τον ΣΥΡΙΖΑ ( Jesus… σοσιαλδημοκρατία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τι περιμένατε δηλαδή;).

Αν από την άλλη έχετε περίπου βολεύτει μέσα στην δεξιά πανούκλα, σκεπτόμενοι ότι “ε θα την παλέψουμε και φέτος και θα περιμένουμε μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες”, τα ρέστα μου.

Θα αφήσετε τον κόσμο να καεί και μετά θα λέτε μετά “Ελλαδιστάν” και άλλα τέτοια ή θα ουρλιαζετε “φύγετε από τη χώρα ” σαν τον Denethor από το LOTR;

Δεν γουστάρεις να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ; Okay ρίξε το στο… ΚΚΕ δυνατό!!!
Θέλεις κάτι άλλο; ΜέΡΑ25!!!

Γιατί να διεκδικώ μια ιδεοπολιτική καθαρότητα λες και όταν πεθάνω θα έρθει ο Μαρξ να μου τραβήξει το αυτί;

Καλύτερα να αναλάβω ευθύνη για την ψήφο μου (λες και δεν ξέρω τι ψηφίζω) παρά να κάθομαι να γκρινιάζω…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon