cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Πολιτικά… “διαστρέμματα”

Αχ αυτοί οι άτιμοι οι επικοινωνιολόγοι. Διοργανώνουν αυτά τα χαλαρά event (μπασκετάκι ή ποδόσφαιρο) για να δείξουν πως ο αρχηγός είναι cool παιδί της νεολαίας μέχρι να έρθει το… πέσιμο

Πολιτικά… “διαστρέμματα”

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά από ελαφρύ τραυματισμό που υπέστη όταν προσπάθησε να παίξει μπάσκετ στα γηπεδάκια που είχαν στηθεί στο Ζάππειο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ.

Δεν ήταν κανονικός αγώνας, ήταν ένα από τα events που διοργανώνουν οι επικοινωνιολόγοι για να δείξουν ότι ο αρχηγός είναι δικό μας παιδί, χαλαρό και κουλ, παίζει και μπασκετάκι με τη νεολαία άμα λάχει κτλ.

Όλα αυτά μέχρι την ώρα που θα έρθει το πέσιμο.

Μετά επιστρατεύονται πάλι οι επικοινωνιολόγοι να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και γίνουμε ρεζίλι…

Πάντως αν το δεις από άλλη σκοπιά μάλλον ο πρόεδρος είναι σε καλό δρόμο.

Και ο Κώστας Καραμανλής έτσι ξεκίνησε και κατέληξε πρωθυπουργός… (Και τότε δεν υπήρχε ετοιμότητα για να κρυφτούν οι φωτογραφίες…)

* Πάντως, για τον Ανδρουλάκη, ενώ στην αρχή φαινόταν διάστρεμμα στην συνέχεια οι γιατροί μίλησαν για ένα «σοβαρό στραμπούληγμα» στο γόνατο που δεν θα σταθεί εμπόδιο ώστε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να εκφωνήσει την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

** Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον του κ.Ανδρουλάκη ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος απ’ ότι αρχικά φαινόταν, καθώς έπαθε ρήξη χιαστού και πιθανόν να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Όπως και να χει εμείς του ευχόμαστε περαστικά…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon