cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Σιγά μην περιμένουν τον Κικίλια τα Επιμελητήρια των Χανίων

Βλέποντας την παντελή αδιαφορία Κικίλια οι επιμελητηριακοί φορείς των Χανίων παρακάμπτουν το υπουργείο Τουρισμού και τον Υπουργό και κάνουν μόνοι τους τα κουμάντα τους με την Ryanair

Σιγά μην περιμένουν τον Κικίλια τα Επιμελητήρια των Χανίων

Σιγά μην περίμεναν οι φορείς των Χανίων το Υπουργείο Τουρισμού και τον Βασίλη Κικίλια να αφήσουν τους πανηγυρισμούς για τις αυξημένες φετινές τουριστικές ροές και να ασχοληθούν με ζητήματα ουσίας που θα επιτρέψουν την αναβάθμιση και διεύρυνση του τουριστικού τους προϊόντος.

Πήραν την πρωτοβουλία, τα τρία Επιμελητήρια των Χανίων, εκπροσωπώντας θεσμικά την Οικονομική, Επιχειρηματική και Τεχνική κοινότητα και οργανώνουν αύριο Τρίτη σύσκεψη εργασίας με την αεροπορική εταιρία Ryanair.

Θα έλθει στα Χανιά ο C.E.O της εταιρίας Eddie Wilson και θα μιλήσει με τους τοπικούς φορείς για το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού τουριστικού προορισμού των Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ryanair σε πρόσφατη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αποχώρησή της από την Αθήνα κατηγορώντας το υπουργείο Τουρισμού ότι δεν απαντά στις επιστολές της και ακολούθησε διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ιωαννίνων, που έμαθε από τον Τύπο την πρόθεση της εταιρίας να συνδέσει τα Γιάννενα με το δίκτυό της.

Βλέποντας αυτά οι επιμελητηριακοί φορείς των Χανίων παρακάμπτουν το υπουργείο Τουρισμού και προχωρούν απευθείας σε συζητήσεις με τους Ιρλανδούς.

Βλέπετε ο κ. Κικίλιας έχει σοβαρές δουλειές να κάνει επαναλαμβάνοντας πως για την φετινή τουριστική αύξηση φταίει η δουλειά που έγινε στο Υπουργείο του… και καλώντας τους συνταξιούχους της Ευρώπης να έλθουν στην Ελλάδα για διακοπές μέσα στο χειμώνα, χωρίς να διασφαλίζει ότι θα μείνουν ξενοδοχεία και αγορές ανοικτά για να τους υποδεχθούν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon