cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Σταματήσθε να προσαρμόζεσθε ΤΩΡΑ!!!

Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει είπε ο Πέτσας και ως γνωστόν όταν η κουβέντα πηγαίνει προς τον… θάνατο δεν γίνεται να λείπει από αυτήν και ο Μπούκουρας

Σταματήσθε να προσαρμόζεσθε ΤΩΡΑ!!!

Μεγάλη πολιτική ένταση προκάλεσε η κυνική δήλωση του Στέλιου Πέτσα, ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» αναφορικά με το πως καλούνται από την Κυβέρνηση οι πολίτες να αντιμετωπίσουν, πάντα με ατομική ευθύνη για να μην ξεχνιόμαστε, την ενεργειακή κρίση.

Η κυνική ομολογία του τρόπου που η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, προκάλεσε ακόμα και τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών που έσπευσαν να τον «αδειάσουν».

Η πρώτη “φιλική” αντίδραση για τον Στέλιο Πέτσα ήρθε από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ναι, ναι τον γνωστό παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο οποίος μάλιστα δεν χαρίστηκε καθόλου, με την τοποθέτηση του να είναι ιδιαίτερα καταγγελτική για τον Πέτσα. Ενώ δεν δίστασε να προτείνει και στον Πρωθυπουργό να τραβήξει το αυτί του “άτακτου” Υπουργού.

Εντάξει, δεν έγιναν ξαφνικά άνθρωποι αυτοί μη νομίζετε, απλά για το κόμμα που αγαπάνε τόσο νοιάζονται μην πάθει ξαφνικά καμιά ζημιά από τέτοιες κυνικές δηλώσεις.

Διότι κατά βάθος στον ΣΚΑΪ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δεξιοί ψηφοφόροι και γενικά όλοι οι ψηφοφόροι ψηφίζουν με την… τσέπη τους.

Αναλυτικά η δήλωση του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ στη συνέχεια…

“Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είμαστε σε μια φάση μετάβασης, σε μια φάση πάρα πολύ δύσκολη. Όταν προεξοφλούν όλοι ότι πάμε σε έναν πολύ δύσκολο και πολύ βαρύ χειμώνα, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βγαίνει και να λέει την παρόλα του“, σχολίασε, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “τραβήξει κανένα αυτί”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος γνωστός σχολιαστής του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για ατόπημα του υπουργού, ενώ λίγο πολύ χαρακτήρισε και τον Στέλιο Πέτσα ως… Μαρία Αντουανέτα.

Εντάξει… λίγο ακόμα και μου φαίνεται πως θα δούμε να βγαίνει στον ΣΚΑΪ και να απειλεί και με κρεμάλες ο Άρης. Κυριάκο, δύσκολα τα πράγματα μάλλον, ε;

Και βέβαια όταν η κουβέντα πηγαίνει προς τον… θάνατο δεν θα γινόταν να λείπουν από αυτήν και οι Τελεταί Μπούκουρας, όπου δίνουν με τον γνωστό χιουμοριστικό τους τρόπο την δική τους απάντηση στις αθλιότητες του Στέλιου Πέτσα.

Με ένα άκρως καυστικό tweet οι Τελεταί Μπούκουρας αποκάλυψαν την κυνικότητα που κρύβει η δήλωση του Στέλιου Πέτσα.

Δείτε το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon