cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Το «καλός» εμπεριέχει τα πάντα…

Με όλους τους άλλους υπάρχει από μία φωτογραφία. Με τον Πατούλη υπάρχει ολόκληρο άλμπουμ. Αυτό δεν ήταν απλή γνωριμία. Ήταν… σχέση.

Το «καλός» εμπεριέχει τα πάντα…

Διάβασα με προσοχή την πρώτη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον βιαστή ανηλίκων και μαστρωπό Ηλία Μίχο και για τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία.

«Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολύ περισσότερο πολιτικής εκμετάλλευσης στοχοποιώντας πολιτικά ή δημόσια πρόσωπα που είχαν φωτογραφηθεί αγνοώντας το ποιόν του είναι αδιανόητη» είπε ο κύριος Οικονόμου.

Σωστά. Μια φωτογραφία μπορεί να λέει πολλά αλλά από μόνη της δεν φτάνει για να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε για τον Σαμαρά, ούτε για τον Προκόπη Παυλόπουλο, ούτε για τον Θάνο Πλεύρη, ούτε για τόσους άλλους που στάθηκαν καμαρωτοί δίπλα του.

Υπάρχει όμως ένας, που δεν φωτογραφιζόταν απλά. Που τον ήξερε καλά και που είχαν από καιρό πολιτικά «πάρε – δώσε» μαζί του. Υπάρχει ένας, κύριε Οικονόμου, που δεν «αγνοούσε το ποιόν του» αλλά αντίθετα μας διαβεβαίωνε για το πόσο καλός άνθρωπος ήταν.

«Το καλός εμπεριέχει τα πάντα», μας έλεγε για τον Ηλία ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

«Ο Ηλίας είναι ένα καλό παιδί, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Το καλός εμπεριέχει τα πάντα. Εμπεριέχει το καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός Έλληνας, καλός νεοδημοκράτης».

Να τους χαίρεστε. Και τον έναν και τον άλλο…

ΥΓ. Και μια ακόμα σημείωση:

Με όλους τους άλλους υπάρχει από μία φωτογραφία. Με τον Πατούλη υπάρχει ολόκληρο άλμπουμ. Αυτό δεν ήταν απλή γνωριμία. Ήταν… σχέση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon