cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Τι γίνεται με τους “παιδοβιαστές”;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, τι στον άνεμο γίνεται εκεί στο Μαξίμου, με τους “παιδοβιαστές”;

Τι γίνεται με τους “παιδοβιαστές”;
Συνθήματα οπαδών της ΑΕΚ στο κατάστημα του 53χρονου – «παιδοβιαστές δε χωράνε στη γειτονιά»

Τη μια ο Νίκος Γεωργιάδης συλλαμβάνεται στη Μολδαβία το 2010, κατηγορούμενος για υπόθεση trafficking και παιδεραστίας και πρωτόδικα καταδικάζεται σε 28 μήνες φυλάκιση για το αδίκημα της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ όπως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ το παρών για λόγους ηθικής υποστήριξης στον κατηγορούμενο, είχε δώσει ο τότε αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Αργότερα το 2020 καταγράφει ο κοριός της ΕΥΠ (που τόσο λατρεύουν στην κυβέρνηση), συνομιλία πρώην υπουργού και επιφανούς στελέχους της ΝΔ τον εξής διάλογο:

-Εγκέφαλος: Έχω ένα παρ@@@ζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.
-Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.
-Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;
-Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.
-Εγκέφαλος: Ρε μ@@@κα, 17 χρόνων είναι.
-Πρώην υπουργός: Δεν είναι…
-Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.
-Πρώην υπουργός: Καλό είναι.
-Εγκέφαλος: Τέτοια π@@@@@ζα δεν έχω κάνει. Τώρα, είναι στη Λεβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Τώρα σκάει ένας τύπος από τα Σεπόλια, μέλος της ΝΔ που βίαζε και εξέδιδε ένα κοριτσάκι 12 ετών. Οι φωτογραφίες με κυβερνητικά στελέχη, παπάδες, ελληνικές σημαίες και σταυρούς να δίνουν και να παίρνουν.

Στα υπόψιν, δε βάζω στην εξίσωση τον Λιγνάδη καθώς δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο.

Ρε πάτε καλά;

Το έχω πει και το λέω ξανά! Δεν με κόφτει σε τέτοια θέματα ούτε η πολιτική πεποίθηση, ούτε η θρησκευτική πεποίθηση, ούτε η αριστεία του κάθε ενός.

Αλλά κάτσε λίγο… Δε μπορεί όλες σχεδόν οι περιπτώσεις που βγαίνουν στη φόρα να εμπλέκονται στελέχη ή υποστηρικτές συγκεκριμένης (δε θα πω κόμματος) αλλά ιδεολογίας.

Να ξέρετε ότι αυτό είναι θέμα μελέτης της κοινωνιολογίας και έχει να κάνει στο πως αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν οντότητα κάποιοι.

Πιστέψτε με δεν αναφέρομαι ούτε στους ψηφοφόρους ούτε τσουβαλιάζω κανέναν, καθώς κάθε νοήμον άνθρωπος καταδικάζει τέτοια περιστατικά.

Από εκεί και πέρα όμως όταν έχεις σαν κύριο τροχό να πορεύεσαι τα οικονομοτεχνικά μοντέλα και λιγότερο τα ανθρωπιστικά, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις περισσότερες τέτοιες βρομιές στις τάξεις σου και να σε εκθέτουν.

Απλά και ξάστερα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon