cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Τρέχουν για να προλάβουν στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Είπαμε… το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη, θέλει σήμερα να είναι ρυθμιστής κι αύριο πρωταγωνιστής. Το αν θα το καταφέρει, παραμένει άγνωστο…

Τρέχουν για να προλάβουν στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Εμείς το είχαμε πει. Απλά ήταν θέμα χρόνου. Και σιγά – σιγά έρχονται οι επιβεβαιώσεις.

Σε αυτό το πνεύμα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής (που αύριο πιθανόν να λέγεται «ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ» – τι ωραίο όνομα αλήθεια;) αρχίζει μία – μία τις «στροφές». Έτσι, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το συνέριο – fast track που ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει, αλλά δεν αποφεύγει τελικά, κάνει μία ακόμα «στροφή» ως προς το αίτημα για πρόωρες εκλογές, που κατέθεσε έμμεσα, από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Βέβαια, διαβάζοντας κάτω από τις γραμμές, είναι εύκολο να υποθέσει κάποιος ότι η αλλαγή στη στάση Ανδρουλάκη, «επιβάλλεται» ως ένα βαθμό από τις εξελίξεις. Διότι όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο πρωθυπουργός δύσκολα «αντέχει» να προσφέρει περισσότερες παροχές από τον Σεπτέμβριο και μετά, απ’ όπου και προβλέπεται να αρχίσει μια νέα και πολλή πιο σκληρή περίοδος ύφεσης.

Αν λοιπόν, η κυβέρνηση «σκάσει» κι επίσημα τη «βόμβα» των πρόωρων εκλογών, δεν θα είναι καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και να έχει νέα όργανα και να έχει ετοιμοπόλεμα στελέχη και να είναι έτοιμο για εκλογές; Γιατί να εκχωρήσει την απόλυτη ευχέρεια κινήσεων στη Νέα Δημοκρατία ή γιατί να αφήσει μόνο του τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει την «μπάλα» των πρόωρων εκλογών;

Είπαμε… το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη, θέλει σήμερα να είναι ρυθμιστής κι αύριο πρωταγωνιστής. Το αν θα το καταφέρει, παραμένει άγνωστο. Το ότι ο πρόεδρος του πάντως το κυνηγάει με όλες του τις δυνάμεις, έχει γίνει πλέον περισσότερο από προφανές.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon