cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Μα τι τρολ που είναι ο Μασκ;

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Ίλον Μασκ αφού ακύρωσε το deal εξαγοράς του Twitter τουιτάρει τρολάροντας το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Μα τι τρολ που είναι ο Μασκ;

Με καυστικές αναρτήσεις στις οποίες τρολάρει το ίδιο το Twitter, απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη συμφωνία των 44 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του διαδικτυακού κολοσσού.

«Στην αρχή έλεγαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω το Twitter, στη συνέχεια δεν αποκάλυπταν πληροφορίες για τα bots. Τώρα θέλουν να με εξαναγκάσουν να αγοράσω το Twitter στο δικαστήριο. Τώρα πρέπει να αποκαλύψουν πληροφορίες για τα bots στο δικαστήριο», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση, που έδειχνε τον ίδιο να γελάει έντονα σε μια σειρά φωτογραφιών.

Λίγο αργότερα, ανάρτησε νέο tweet με τη φωτογραφία του ηθοποιού Τσακ Νόρις να χαμογελά μπροστά σε ένα σκάκι, έχοντας μόνο ένα πιόνι, και με το μήνυμα: Chuckmate.

Η σειρά των παραπάνω tweets αποτελεί την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Μασκ από τότε που δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να μην προχωρήσει τη συμφωνία, επικαλούμενος πως το Twitter είχε παραβιάσει πολλές διατάξεις της συμφωνίας συγχώνευσης, αλλά και τις αντιδράσεις για «συνέχεια στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon