cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Τώρα απορούμε γιατί αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι

Καμία φορά είναι να απορείς για τους «επιστήμονες» που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θέλει φιλοσοφία για να αντιληφθεί κάποιος ότι με ελεύθερα τα πάντα θα υπάρξει νέα ύπαρξη της πανδημίας;

Τώρα απορούμε γιατί αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι
Ανησυχία για την αύξηση των διασωληνωμένων

Εκφράζονται λέει ανησυχίες για την τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού, αλλά ειδικότερα για τους διπλασιασμούς των διασωληνωμένων. Με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρουσιάζονται σε Αττική, Ιόνιο, Νότιο Αιγαίο και Κρήτη.

Με τα μεγαλύτερα προβλήματα δηλαδή να παρουσιάζονται στην περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κατοίκων και με τις περιοχές που αποτελούν «κλειστά συστήματα» και διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Θέλει φιλοσοφία για να αντιληφθεί κάποιος ότι με ελεύθερα τα πάντα, χωρίς κανέναν έλεγχο και πολίτες – τουρίστες που παρέμεναν κλεισμένοι για τρία χρόνια μέσα κάτι τέτοιο θα συμβεί;

Προφανώς και δεν χρειάζεται καν στοιχειώδης σκέψη. Αλλά είπαμε… όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εμείς στο μεταξύ… μοιράζουμε εμβόλια που διευκρινίζουμε ότι δεν είναι αποτελεσματικά για τους κάτω των 60 και για όσους δεν ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon