cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Άρρωστα οπαδικά μυαλά

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού δεν έχει γίνει μάθημα… κάποια άρρωστα μυαλά συνεχίζουν να οπλίζουν τα χέρια τους με πολεμοφόδια και διψούν για αίμα!!!

Άρρωστα οπαδικά μυαλά

Την ίδια ώρα που το αίμα του δολοφονημένου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, δεν έχει στεγνώσει ακόμη, κάποια άρρωστα μυαλά συνεχίζουν να οπλίζουν τα χέρια τους με πολεμοφόδια και διψούν για αίμα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά από έρευνα που έκανε το το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (14/4) σε κεντρικό σύνδεσμο του Άρη στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και αφού ερεύνησε το εσωτερικό του συνδέσμου, καθώς και γειτονικό κτίσμα, το οποίο επικοινωνεί εσωτερικά με τον σύνδεσμο, εντοπίστηκαν τσεκούρια, μαχαίρια, δρεπάνι, πυρσοί, κλεμμένες πινακίδες και άλλα αντικείμενα.

Στον χώρο του συνδέσμου βρέθηκαν ακόμη κασκόλ και άλλα αντικείμενα με διακριτικά των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, αλλά κιτρινόμαυρα fullface.

Η έρευνα της αστυνομίας, έγινε μετά από κλοπή, υπηρεσιακής μηχανής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικός εντόπισε την μπαγκαζιέρα της μηχανής στο κτίσμα που γειτνιάζει με τον κεντρικό σύνδεσμο. Αυτή η ανακάλυψη ήταν αρκετή για να διαταχθεί αστυνομική επιχείρηση.

Το χειρότερο απο όλα είναι ότι ο θάνατος του φιλάθλου του Αρη, δεν έχει γίνει μάθημα και απλά περιμένουμε πότε θα έχουμε το νέο θύμα, απο εκείνους που οπλίζουν τα χέρια τους με μίσος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon