cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης ΑμεΑ, Αν. Τσαπατάκη

Ο Χανιώτης πρωταθλητής βραβεύτηκε για τις επιτυχίες του αλλά και για την προσφορά του στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία…

Βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης ΑμεΑ, Αν. Τσαπατάκη

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην κολύμβηση στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας και παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, βράβευσε σήμερα ο Δήμος Χανίων κατά την διάρκεια λιτής εκδήλωσης στο δημαρχείο της πόλης.

«Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν μόνο άνθρωποι με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα. Να μην ξεχωρίζουμε κανέναν, παρά μόνο αυτόν που προσπαθεί. Γιατί αυτός είναι ο νικητής, ανεξαρτήτως αποτελέσματος» τόνισε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών για τα Άτομα με Αναπηρία. «Το μήνυμά μου δεν έχει μόνο να κάνει με την αθλητική μου διάκριση, μα έχει να κάνει με την διάκριση που θέλω όλοι να έχουν στη ζωή τους. Η νίκη είναι η προσπάθεια και για μικρούς και για μεγάλους. Ελπίζω όσα ανέφερα στον δήμαρχο περί προσβασιμότητας και για τα όσα έχει κάνει ήδη για αυτήν να εισακουστούν, μα ελπίζω πάνω από όλα, όλοι οι πολίτες των Χανίων, επιτέλους, να διαπαιδαγωγηθούν για τον σεβασμό όλων των ανθρώπων μεταξύ τους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Αντώνης Τσαπατάκης, τονίζοντας ότι του αξίζουν πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι καθήκον για κάθε δημοτική Αρχή είναι να εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες και υποδομές για τα Άτομα με Αναπηρία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon