cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Με…μπαλωθιά του Ντιουσέ στο 90′ τη…γλύτωσε ο ΟΦΗ στα Γιάννινα

Χρυσή αλλαγή ο Σενεγαλέζος με ένα τρομερό σουτ στο 90′, χάρισε στον ΟΦΗ τον πολύτιμο πόντο (2-2) και τον γλύτωσε από μεγάλη γκέλα!!!

Με…μπαλωθιά του Ντιουσέ στο 90′ τη…γλύτωσε ο ΟΦΗ στα Γιάννινα

Μια …μπαλωθιά του Σενεγαλέζου Ντιουσέ στο 90′, κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ στα Γιάννινα (2-2) και τον γλύτωσε από μεγάλους μπελάδες, για τη συνέχεια!

Η κρητική ομάδα στο ντέρμπι επιβίωσης με τον ΠΑΣ, με τον οποίο είναι ισόβαθμη στους 5 βαθμούς, οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκόρ, αλλά κατάφερε και στις δυο να απαντήσει και να πάρει τον πολύτιμο πόντο.

Ο οποίος δεν είναι και κάνε μεγάλο κατόρθωμα, αλλά έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, το να ισοφαρίζεις στο φινάλε και να μην χάνεις, είναι μάλλον επιτυχία απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Οι γηπεδούχοι με γκολ απο τους Ροσέρο (19′) και Μπαλάν (74′), άγγιξαν τη νίκη, αλλά ο ΟΦΗ είχε απάντηση με τους Τοράλ (56″ και Ντιουσέ (90′) και πήρε τον πόντο.

Λένε ότι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον μην το χάσεις και αυτό συνέβη με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα.

Κρατάει τον πόντο και βλέπει τον επόμενο τελικό με τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ, αφού όμως πρώτα προηγείται το παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη με την Κηφισιά, στην Καισαριανή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon