cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας δεν είναι για να πέσει

Ο Νταμπράουσκας, έχει τακτοποιήσει την ομάδα, έχει δουλέψει στην φυσική κατάσταση και έχει βρει μια τακτική 3-5-2, που ταιριάζει στον ΟΦΗ του σήμερα, ο οποίος χρειάζεται βαθμούς, για να ξεφύγει από την επικίνδυνες θέσεις…

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας δεν είναι για να πέσει

Φάνηκε στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (1-1), ότι ο ΟΦΗ, έχει αρχίσει να ξαναγίνεται ανταγωνιστική ομάδα.

Επιβεβαιώθηκε και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0), ότι ο ΟΦΗ του Λιθουανού προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, πριν την διακοπή του Μουντιάλ.

Ο Νταμπράουσκας, έχει τακτοποιήσει την ομάδα, έχει δουλέψει στην φυσική κατάσταση και έχει βρεί μια τακτική 3-5-2, που ταιριάζει στον ΟΦΗ του σήμερα, ο οποίος χρειάζεται βαθμούς, για να ξεφύγει απο την επικίνδυνες θέσεις.

Ο ΟΦΗ… βήμα-βήμα, θυμίζει ξανά την ομάδα, που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Ένα σύνολο που θα παλεύει στο γήπεδο, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αν μάλιστα, ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας, ήταν πιο τυχερός, θα είχε πανηγυρίσει και μια μεγάλη νίκη.

Είτε στην Λεωφόρο, που ισοφαρίστηκε στο 97′ (1-1), είτε στην Τούμπα, που ο Ισπανός μέσος του ΟΦΗ, Περέα στην φάση του αγώνα στο 92′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στον ΟΦΗ!

Όπως και να’ χει ο σημερινός ΟΦΗ, δεν έχει σχέση με τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία και αν γίνουν και κάποιες σωστές μεταγραφές, η ομάδα θα μπορέσει να κοιτάξει και ψηλότερα, στην βαθμολογία.

Μέσα σε όλο αυτό, θα ήταν κρίμα να μην αναφερθούμε στο νεαρό γκολκίπερ Μανδά, ο οποίος ήταν αποκάλυψη του ΟΦΗ (και) στην Τούμπα και αν συνεχίσει έτσι, πολύ σύντομα ο ΟΦΗ θα έχει για αυτόν κάποια μεγάλη πρόταση, απο ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon