cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Προβολή ταινιών μικρού μήκους για τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου

Προβολή ταινιών μικρού μήκους με θέμα την κοινωνική πλευρά του ποδοσφαίρου, διοργανώνει η λέσχη φιλάθλων του ΟΦΗ, Λέσχη Ομιλοφρενών «Μανώλης Ρασούλης» στο Ηράκλειο…

Προβολή ταινιών μικρού μήκους για τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης σε συνεργασία με τον πολυχώρο «ΥΠΟΓΑ» διοργανώνουν την προβολή δύο μικρού μήκους ταινιών του Δημήτρη Γκότση, το Ντοκιμαντέρ «Τέταρτος Τοίχος» (2018) και το «Pendulus» (2022).

Αμέσως μετά τις προβολές θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, παρουσία του σκηνοθέτη, με βάση το περιεχόμενο των ταινιών, για τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου και την οπαδική βία.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ στη διεύθυνση: Έβανς 83-85, Ηράκλειο.

«PENDULUS» 18’
Ο 24χρονος Αρμπι έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Μετά τα γεγονότα της βραδιάς του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, ο Αρμπι θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα παρευρεθεί στο γάμο των συγγενών του, αν θα διεκδικήσει το κορίτσι που του αρέσει, εάν είναι Αλβανός ή Ελληνας.

«ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ» 10’
Ο τέταρτος τοίχος αποτελεί την αδιόρατη πλευρά του κοινωνικού ιστού, που μοιάζει αμετάβλητος, έχοντας ως μόνη διαφορά τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Ένας κόσμος που αναπαράγεται για να παράγει, επιβιώνοντας μάλλον ενστικτωδώς. Η ταινία βασίζεται πάνω στις σημειώσεις ενός οδοιπορικού που διήρκεσε δέκα μήνες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon