cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ακροδεξιά από τη… Σπάρτη ως τον Έβρο και την Κύπρο

Από την στοχοποίηση των μεταναστών στον Έβρο μέσω του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, μέχρι τα καμώματα των Σπαρτιατών στην Βουλή αλλά και ως τις νύχτες κρυστάλλων στην Κύπρο, η ακροδεξιά επελαύνει και καθορίζει την ατζέντα.

Ακροδεξιά από τη… Σπάρτη ως τον Έβρο και την Κύπρο

Μέσα σε αυτό το σκηνικό ο Μητσοτάκης επιδιώκει να εμφανίζεται ακόμα και ως κεντρώος, επιδιώκοντας πολιτική κατευνασμού με την Τουρκία ή σχεδιάζοντας ακόμα και παρέμβαση για τον ευτελισμό του κοινοβουλίου.

Για το σκηνικό που δημιουργείται μιλούν η δικηγόρος Κατερίνα Γεωργιάδου (συνήγορος των μεταναστών που στοχοποιήθηκαν στον Έβρο) και ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ Ακρίτας Καϊδατζής.

Για ευτελισμό του κοινοβουλευτισμού και της πολιτικής ζωής του τόπου από τα μορφώματα της ακροδεξιάς, μιλά στις Πίσω Σελίδες ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ακρίτας Καϊδατζής.

Για συγκεκριμένη μεθοδολογία και ακολουθία πράξεων ώστε να στοχοποιηθούν μετανάστες καταγγέλλει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη, η δικηγόρος Κατερίνα Γεωργιάδου, που μαζί με τον Γιάννη Παντζανακίδη υπερασπίζονται τους 11 πρόσφυγες που “συνελήφθησαν” από πολίτες στον Έβρο.

Η ίδια έκανε λόγο για ένα ευρύ αντιμεταναστευτικό κλίμα που δημιουργείται σχολιάζοντας και τις αναρτήσεις όπως του βουλευτή Δ. Καιρίδη, τις τοποθετήσεις των καθηγητών Γρυσπολάκη και Γραβάνη κτλ.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon