cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Επισυνδέσεις: Αριστείδης Αθανασάκης

Σ’ αυτό το επεισόδιο σας επισυνδέουμε με τον Αρίστο το Λεβεντόπαιδο που μαζί με τ’ άλλα τα παιδιά του Σπύρου του Δανέλλη θέλουν λέει να φτιάξουν την Κρήτη… αλλιώς!!!

Επισυνδέσεις: Αριστείδης Αθανασάκης

Γνωστός “παίκτης” στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Ηρακλείου, τώρα θέλει να πάρει μεταγραφή από την μικρή πίστα του Δήμου Ηρακλείου στην μεγαλύτερη, αυτή της Περιφέρειας Κρήτης, όπου θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Π.Ε. Ηρακλείου.

Τον πετύχαμε στο γήπεδο του ΟΦΗ να πανηγυρίζει και τον φέραμε στο στούντιο για να τον επισυνδέσουμε και να μας εξηγήσει πώς ακριβώς σκοπεύει αυτός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Σπύρου Δανέλλη θα τα φτιάξουν όλα στην Κρήτη… αλλιώς!!!

Η εκπομπή αυτή ίσως και να είναι ελαφρώς ακατάλληλη μιας και ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο Αρίστος είμαστε του… πολιτικού πολιτισμού και έτσι η κριτική πάει σύννεφο.

Στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής αναζητούσαμε παρέα να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που θέλει να φτιάξει ο κύριος Αρναουτάκης που στα 12 προηγούμενα χρόνια που είχε στην διάθεση του δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.

Μα πραγματικά ούτε καν ένα κόμβο στην θανατηφόρο, γνωστή εδώ και χρόνια, διασταύρωση Σκαλανίου δεν έχει φτιάξει. Από αυτό τον δρόμο δεν πάει στο χωριό του τις Αρχάνες ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Αλήθεια χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Κι όμως βρήκαμε και είπαμε κι άλλα πολλά ακόμα…

Ακούστε

Υ.Γ. Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και στον καφέ ο Αριστείδης Αθανασάκης, αλλά ήρθε παιδιά για podcast και δεν βαστούσε ούτε έναν καφέ!!! Φοβήθηκε φαίνεται μην τον κατηγορίσουμε για προσπάθεια… προεκλογικής διαπλοκής. Οπότε θα τον φέρουμε ξανά μετά τις εκλογές να μας κεράσει και καφέ… διπλό παρακαλώ!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon