cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Επισυνδέσεις: Φωτογραφίζοντας την… πολιτική επικοινωνία

Στο σημερινό επεισόδιο μαζί με τον πολυτάλαντο Γιώργη Πακιουφάκη αναζητούμε τον ρόλο της φωτογραφίας, των social media και την επίδραση της επικοινωνίας στην πολιτική…

Επισυνδέσεις: Φωτογραφίζοντας την… πολιτική επικοινωνία

Και όσο η καταμέτρηση των ψήφων των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου συνεχίζεται, και βρίσκεται λίγο πριν το τελικό στάδιο της πλήρους ενσωμάτωση, εμείς σας επισυνδέουμε με τον γνωστό φωτογράφο και συνεργάτη επικοινωνίας του νέου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού, Γιώργη Πακιουφάκη.

Μιλάμε για την πολιτική σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, σχολιάζουμε τα πρώτα βασικά αποτελέσματα. Μιλάμε για πολιτική επικοινωνία, φωτογραφία, δελτία τύπου, αλλά και την επίδραση που έχουν στις μέρες μας τα social media.

Σχολιάζουμε τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κρήτη. Ενώ μιλάμε φυσικά και για την καμπάνια του Αλέξη Καλοκαιρινού και τα στοιχεία αυτής που τον έφεραν σήμερα στην θέση του νέου Δημάρχου Ηρακλείου.

Από την κουβέντα δεν απουσιάζουν οι δυνατές μουσικές και φυσικά το άφθονο πολιτικό τρολάρισμα. Για πότε πέρασαν τα… 90 λεπτά ούτε που το καταλάβαμε. Ααα… δώσαμε και βραβεία για τις δημοτικές εκλογές στην Λότζια…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon