cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Για ένα κομμάτι ψωμί θα γίνεις κτήνος;

Πόσα πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις τη δουλειά σου; Στην σημερινή εκπομπή εκτός από τα περιστατικά στον Βόλο, το νοσοκομείο Μεταξά και τις νύχτες κρυστάλλων στην Κύπρο μιλάμε και για το “έγκλημα” στον καταπέλτη του πλοίου…

Για ένα κομμάτι ψωμί θα γίνεις κτήνος;

Πόσα πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις τη δουλειά σου; Ο ύπαρχος που πετάει στη θάλασσα έναν άνθρωπο και μετά δίνει εντολή να φύγει κανονικά το πλοίο ενσαρκώνει όλη την απανθρωπιά και την κτηνωδία που μπορεί να πλήξει το ανθρώπινο είδος.

Με όρους αγοράς πάντως είναι ένας τυπικός υπάλληλος που έκανε τη δουλειά για την οποία τον πληρώνουν. Να μην αφήνει να μπουν στο πλοίο αυτούς που έχουν καθυστερήσει. Φυσικά τώρα θα τον πετάνε σαν σκυλί, όπως λένε και οι Κατσιμιχαίοι στο πρώτο τραγούδι και θα φταίει (μόνο) αυτός και όχι τα αφεντικά του που είναι κάπου στα νησιά Κέημαν.

Στην ίδια εκπομπή πάμε στον Βόλο και στις τεράστιες καταστροφές που συνοδεύονται από το επικοινωνιακό σόου του Αχιλλέα Μπέου, πάμε στο νοσοκομείο Μεταξά όπου σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά πάμε και στην Κύπρο μιλώντας με αυτόπτη μάρτυρα της ρατσιστικής επίθεσης στη Λεμεσό.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon