cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Το σπιράλ θανάτου πρέπει να σπάσει

Τα αποσπάσματα από το άρθρο του Γκίντεον Λεβί στην ισραηλινή εφημερίδα “Χααρέτζ” δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα λογικοί άνθρωποι στο Ισραήλ, αλλά, δυστυχώς αυτοί αποτελούν μια μικρή μειοψηφία…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Το σπιράλ θανάτου πρέπει να σπάσει

“…Το Ισραήλ δεν μπορεί να κρατά φυλακισμένους δύο εκατομμύρια κατοίκους της Γάζας χωρίς να πληρώνει οδυνηρό τίμημα…”

“…Πρέπει τώρα να κλαίμε πικρά για τα ισραηλινά θύματα, αλλά πρέπει να κλαίμε και για τη Γάζα. Τη Γάζα, οι περισσότεροι κάτοικοι της οποίας είναι πρόσφυγες που δημιούργησε το Ισραήλ. Τη Γάζα, η οποία δεν γνώρισε ποτέ ούτε μια μέρα ελευθερίας…”

“…Πίσω από όλα αυτά τα ψέματα, η ισραηλινή αλαζονεία· η ιδέα ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, ότι δεν θα πληρώσουμε ποτέ το τίμημα και ότι δεν θα τιμωρηθούμε γι’ αυτό.”

“Οτι θα συνεχίζουμε ανενόχλητοι. Θα συλλαμβάνουμε, θα σκοτώνουμε, θα καταδιώκουμε, θα απαλλοτριώνουμε και θα προστατεύουμε τους εποίκους που είναι απασχολημένοι με τα πογκρόμ τους…”

“…Μετά από 75 χρόνια βιοπραγιών, το χειρότερο δυνατό σενάριο την περιμένει και πάλι. Οι απειλές για “ισοπέδωση της Γάζας” αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: Δεν έχουμε μάθει τίποτα. Η αλαζονεία ήρθε για να μείνει, παρόλο που το Ισραήλ πληρώνει υψηλό τίμημα για άλλη μια φορά…”

Αποσπάσματα από άρθρο του Γκίντεον Λεβί στην ισραηλινή εφημερίδα “Χααρέτζ”. Υπάρχουν ακόμα λογικοί άνθρωποι στο Ισραήλ. Δυστυχώς όμως αυτοί δεν είναι παρά μια μικρή μειοψηφία…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon