cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ποντάρω σε μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη…

Το να στοιχηματίσει κανείς σε σεισμό στην Πόλη είναι σχεδόν σίγουρα λεφτά…

Ποντάρω σε μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη…

…Δεν πήρα τίποτα και στο Joker. Κάπου πρέπει ( ; ) να κερδίσω και εγώ. Το να στοιχηματίσει κανείς σε σεισμό στην Πόλη είναι σχεδόν σίγουρα λεφτά, μια ματιά στην σεισμική της ιστορία θα σας πείσει. Θα μου πεις «ρε θείο, θες να κερδίσεις από την καταστροφή των άλλων;».

Και εγώ θα σου απαντήσω… όλοι κάτι τέτοιο δεν κάνουμε;

Δεν περιμένουμε -στο ανταγωνιστικό μας σύστημα- κάποιος να χάσει για να κερδίσουμε εμείς μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου; Και μην μου μιλήσετε για win-win καταστάσεις, καζάν-καζάν, και τέτοιες μπούρδες γιατί η ζωή θα σας διαψεύσει. Μόνο στο μοίρασμα «κλοπιμέων» κερδίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, άλλος λιγότερο άλλος πιο πολύ, το θύμα όμως της κλοπής είναι απόλυτα χαμένο.

Έτσι επιβιώνει τόσα χρόνια το συστηματάκι μας το καπιταλιστικό, ληστεύουμε τις αποικίες, ληστεύουμε και τους ανταγωνιστές μας ληστές, ο κλέψας του κλέψαντος δλδ.

Και καθώς τα θύματα αυτής της ληστείας ψιλοξυπνάνε εσχάτως, δυσκολεύοντας τις δυτικές ελίτ, η αγαπημένη μας Δύση στρέφει την ληστρική της ματιά στο εσωτερικό των κοινωνιών της ξεζουμίζοντας μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Όλα πρέπει να μετατραπούν σε εμπορεύματα προς αγορά και πώληση, αποκτούν αξία μόνο αν καταναλωθούν, η αξία της ύπαρξης μας μετριέται σε καταναλωτική ισχύ, «καταναλώνω άρα υπάρχω».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon