cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Αυτός είναι ο καλοκαιρινός μας πολιτισμός…

Δε μένει στύλος, φανάρι, πινακίδα, άκρη δρόμου, ανάμεσα σε χωριά, σε κομβικά σημεία, που να μη γεμίσει αφίσες και πανό διαφημιστικά πανηγυριών αυτή την περίοδο…

Αυτός είναι ο καλοκαιρινός μας πολιτισμός…

Κι αν αυτό το έκανε ο οποιοσδήποτε να πούμε δεν ξέρει από πολιτισμό αλλά το κάνουν κατά κύριο λόγο πολιτιστικοί σύλλογοι. Θεωρούν δηλαδή οι φορείς πολιτισμού στα χωριά μας πως είναι πολιτισμός το να πας ένα πανό και να το αναρτήσεις σ’ ένα κόμβο, όπου βρεις, ας είναι και πινακίδα του ΚΟΚ.

Και όταν τελειώσει το πανηγύρι να το πάρει ο αέρας και να το πάει όπου θέλει, μακριά από το χωριό μας κι όπου να ναι… γιατί αυτό συμβαίνει.

Ε λοιπόν αυτό δεν είναι πολιτισμός, λάθος σας το είπαν και λάθος πρακτική ακολουθείτε.

Την εποχή άνθισης των social media και των ηλεκτρονικών μέσων το να ρυπαίνεις για να στήσεις ένα πανηγύρι είναι κουταμάρα και απαράδεκτο.

Κι αν πάλι δεν σας καλύπτουν αυτά τα μέσα διάδοσης του πανηγυριού σας τότε υπάρχει και η λύση του να πληρώσετε όλοι μαζί ή να το ζητήσετε από το Δήμο σας να το πληρώσει εκείνος και να φτιάξει πλαίσια που θα είναι μόνο γι αυτό το σκοπό.

Έτσι όμορφα και καθαρά και κυρίως πολιτισμένα θα διαφημίζονται οι γιορτές σας κι όχι καταπατώντας την έννοια πολιτισμός.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon