cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Δεν πάτησαν το πόδι τους σε καμιά εκδήλωση του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Με την συνεχή διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των σεισμοπαθών ο Σύλλογος Σεισμοπαθών Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η ΕΛΠΙΔΑ» φαίνεται να ενοχλεί πολύ την παρούσα Δημοτική Αρχή κι όχι μόνο – Ούτε καν στην έκθεση με έργα ζωγραφικής των μικρών μαθητών με θέμα το σεισμό πέρασε κανείς τους, έστω για τα μάτια του κόσμου

Δεν πάτησαν το πόδι τους σε καμιά εκδήλωση του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Το ακούσαμε και αδυνατούσαμε να το πιστέψουμε.  Στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σεισμοπαθών Δήμου Μινώα «Η ΕΛΠΙΔΑ» δεν πάτησε το πόδι του ο Δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης ούτε κανείς από τους αντιδημάρχους του.

Ούτε καν στην έκθεση με έργα ζωγραφικής των μικρών μαθητών με θέμα το σεισμό πέρασε κανείς τους, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Έχουμε αντιληφθεί πως ο συγκεκριμένος Σύλλογος, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και τη συνεχή διεκδίκηση αιτημάτων, εκεί που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε δεν τολμά είτε δεν σκέφτεται να μπει μπροστά, ενοχλεί την παρούσα Δημοτική Αρχή κι όχι μόνο.

Όμως είναι αγένεια, το λιγότερο, το να συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον καταστροφικό σεισμό και ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του να γυρίζουν την πλάτη σε εκείνους που εκπροσωπούν, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, τους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και να μην πηγαίνουν έστω σε μια από τις πολλές εκδηλώσεις που οργάνωσαν.

Και μη νομίζετε πως αυτή την αποστροφή τη βλέπουμε μόνο εμείς, τη βλέπουν και οι πολίτες – ψηφοφόροι του Δήμου που χτυπήθηκε όσο κανένας άλλος από το σεισμό του περσινού φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon