cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Δήμος Ηρακλείου: Ορκωμοσία μόνιμου προσωπικού για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνολικά οι εργαζόμενοι που διορίζονται στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου είναι 41 και σήμερα ορκίστηκαν οι 39 οι οποίοι και θα αποτελούν πλέον μόνιμο προσωπικό του δήμου…

Δήμος Ηρακλείου: Ορκωμοσία μόνιμου προσωπικού για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η ορκωμοσία 39 ατόμων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώπιον του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Συνολικά οι εργαζόμενοι που διορίζονται στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου είναι 41 και σήμερα ορκίστηκαν οι 39.

Πρόκειται για 11 κοινωνικούς λειτουργούς, έξι νοσηλευτές, τρείς βοηθούς νοσηλευτές και 21 οικογενειακούς βοηθούς, οι οποίοι αποτελούν πλέον μόνιμο προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία και τους ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλλαμε για την μονιμοποίηση του προσωπικού στο «Βοήθεια στο Σπίτι» απέδωσαν καρπούς και έτσι λαμβάνει τέλος οι αγωνία πολλών ετών  για τους υπαλλήλους που πλέον θα στελεχώνουν την υπηρεσία αυτή, η οποία επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο προς τις ευάλωτες ομάδες πολιτών. Τους εύχομαι καλή δύναμη».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon