cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Δυστύχημα-Τέμπη: Τρεις τραυματίες και μία αγνοούμενη από την Κρήτη

Μία 50χρονη από χωριό του Δήμου Φαιστού, φαίνεται πως βρίσκεται μεταξύ των αγνοουμένων από το δυστύχημα στα Τέμπη – Δύο φοιτήτριες από τα Χανιά νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα, ενώ ένας νεαρός από τις Μοίρες βρίσκεται τραυματισμένος…

Δυστύχημα-Τέμπη: Τρεις τραυματίες και μία αγνοούμενη από την Κρήτη

Μία 50χρονη γυναίκα από τη Μεσαρά, η οποία εργαζόταν στο μοιραίο τρένο, είναι μεταξύ των αγνοουμένων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», η 50χρονη από το Δήμο Φαιστού δούλευε στο κυλικείο του μοιραίου τρένου και βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων. Η 50χρονη τα τελευταία είχε μετακομίσει στην Αθήνα καθώς είχε βρει δουλειά στο κυλικείο του τρένου.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των σοβαρά τραυματιών βρίσκονται και δύο φοιτήτριες που είναι αδελφές και κατάγονται από τα Χανιά.

Οι δύο κοπέλες νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το γραφείο του δικηγόρου, Αλέξη Κούγια, η οικογένεια των δύο φοιτητριών βρίσκονται μεταξύ αυτών που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση ο γνωστός νομικός.

Τέλος σημειώνεται ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται κι ένας νεαρός από τις Μοίρες, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon