cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!

Μετά τα… κύματα που έχει περάσει η σχέση Μητσοτάκη – Αρναουτάκη έπρεπε να συναντηθούν στην Γαύδο για να μας δείξουν πόσο κοντά είναι οι δυο τους τελευταία…

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!

Εντάξει, το έχουμε ξαναγράψει στο cretanews και σας έχουμε πληροφορήσει για την… δεξιά στροφή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, αλλά εδώ πλέον το πράγμα όχι απλά φαίνεται… αλλά φωνάζει από χιλιόμετρα -48 χιλιόμετρα απέχει η Γαύδος από την Κρήτη- πως η σχέση Σταύρου – Κυριάκου έχει περάσει πλέον από το στάδιο του… φλερτ στην φάση του μεγάλου έρωτα.

Αν και οι σχέσεις Αρναουτάκη – Μητσοτάκη είχαν ξεκινήσει καλά, ήρθαν μετά οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για να παγώσουν κάπως τα πράγματα. Τώρα όμως όλα δείχνουν πως το… πράγμα έχει ξανά – ζεσταθεί. Εντάξει, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα το ξανά – ζεσταμένο φαγητό δεν μου αρέσει καθόλου, γούστα είναι αυτά βέβαια. Στην πολιτική πάντως τα πράγματα είναι λίγο… αλλιώς. Όλα εξαρτώνται από το τι μου δίνεις τι σου δίνω.

Βέβαια στην πράξη όλα κρίνονται και από το τι θα τους… δώσει ο κόσμος. Ο κόσμος της Κρήτης κατά βάση είναι… “πασοκογενής – προοδευτικός” και τα κόλπα του Μητσοτάκη δεν τα σηκώνει. Οπότε λίγο πολύ καταλαβαίνουμε τι θα δώσει η Κρήτη στον Μητσοτάκη στις βουλευτικές εκλογές.

Στην περίπτωση τώρα του Αρναουτάκη και τις περιφερειακές εκλογές όλα εξαρτώνται μάλλον από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την διάθεση του να συνεργαστεί με έναν υποψήφιο που υποκρίνεται τον… προοδευτικό την ίδια στιγμή που πατάει σε 2 βάρκες μη τυχόν και χάσει την ματζαντούρα (μάσα).

Μάλιστα σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ηράκλειο αυτό ακριβώς είχε θιχτεί κομψά από τον Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Ηγουμενίδη. Και βέβαια στο ακροατήριο είχε γίνει της κολάσεως, όπως είχαμε γράψει και τότε. Είναι παραπάνω από εμφανές πως ο Σταύρος στους Συριζαίους πλέον δεν τραβάει.

Το θέμα είναι όμως ο Τσίπρας θα τολμήσει να κατεβάσει δικό του υποψήφιο για την Περιφέρεια Κρήτης ή θα συνεργαστεί με τον δεξιό πλέον Αρναουτάκη;

Και δεν είναι βέβαια μόνο οι Συριζαίοι. Γενικότερα εντοπίζεται και από τις έρευνες πλέον μια δυσαρέσκεια απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Χαρακτηριστικά τα δείγματα από την έρευνα της GOOD Affairs όπου περίπου το 48% των ερωτηθέντων θα ψήφιζαν σίγουρα ναι ή μάλλον ναι τον Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ ένα 44% δεν θα τον ψήφιζε. Και όλα αυτά ενώ τώρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα αντίπαλος. Θυμίζουμε επίσης ότι το 2019 είχε πιάσει 60%.

Όπως και να χει στην “πιάτσα” το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ ένα και μόνο συγκεκριμένο ερώτημα

Τι το παραπάνω θέλει να κάνει ο Αρναουτάκης σε μια ακόμα θητεία, που δεν πρόλαβε να το κάνει τα προηγούμενα 12 χρόνια;

Αν αυτό τώρα συνδυαστεί και με την δεξιά στροφή του Σταύρου στο… “πράσινο-ροζ” νησί της Κρήτης δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει αυτό…

Για πολλούς στην πολιτική 2 πράγματα είναι σημαντικά… να ξέρεις πότε είναι το καταλληλότερο timing για να μπεις, αλλά και πότε πρέπει να φύγεις… και ίσως το δεύτερο να είναι σημαντικότερο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon