cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Εκλογές-Ηράκλειο: Νέες δηλώσεις στήριξης προς τον Αλέξη Καλοκαιρινό

Δήλωση στήριξης προς τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό, εξέφρασαν ακόμα 11 μέλη της πρώην παράταξης του Γ. Κουράκη, «Ηράκλειο 3.7.5» – Στηρίζει και επίσημα η παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία»…

Εκλογές-Ηράκλειο: Νέες δηλώσεις στήριξης προς τον Αλέξη Καλοκαιρινό

Μετά την δημόσια στήριξη που εξέφρασαν 21 στελέχη της πρώην δημοτικής παράταξης του Γιάννη Κουράκη, «Ηράκλειο 3.7.5» προς τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό, έντεκα ακόμη μέλη ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν την παράταξη “Δικαίωμα στην Πόλη”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ως στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» που υπηρετούμε σ’ αυτές τις Δημοτικές Κοινότητες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Αλέξη Καλοκαιρινό και την παράταξη “Δικαίωμα στην Πόλη”».

Οι «11» σημειώνουν ότι «με την μεγάλη μας αυτοδιοικητική εμπειρία, με καθαρές αξίες και με βαθύ αίσθημα ευθύνης για την ανάπτυξη των συνοικιών μας χωρίς αποκλεισμούς, η πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Αλέξη Καλοκαιρινού για ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους».

Οι υπογράφοντες:

  • Βάμβουκας Μιχαήλ Πρόεδρος 3ης Δημοτικής Κοινότητας
  • Βρούχου – Πουλή  Δωροθέα Πρόεδρος 4ης  Δημοτικής Κοινότητας
  • Κακουδάκη  Μαρία
  • Κόλλια  Μαργαρίτα
  • Κυριακάκη  Μαριέτα
  • Νταγλέρη Μαρία
  • Παρασύρης Μάνθος
  • Σιάνος Αθανάσιος  (Σάκης)
  • Σύρμος Ισίδωρος (Σιδερής)
  • Τριτσάρης Βασίλειος
  • Χατζηδάκη Κρυσταλλένια”

Μετά την ανακοίνωση στελεχών της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5» με την οποία δήλωσαν την στήριξή τους στον συνδυασμό του Αλέξη Καλοκαιρινού, ο υποψήφιο δήμαρχος Ηρακλείου σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

«Η παράταξή μας «Δικαίωμα στην πόλη» γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατή: Μια νέα μεγάλη ομάδα άξιων και έμπειρων στελεχών του «Ηράκλειο 3.7.5» εντάσσεται σήμερα στις τάξεις του συνδυασμού μας.

Τους ευχαριστώ που θα δώσουν μαζί μας τη μάχη των επόμενων εκλογών, αλλά κυρίως τη μάχη της επόμενης μέρας για ένα σύγχρονο Ηράκλειο με δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη και φροντίδα για κάθε γειτονιά και κάθε οικισμό, καθώς το «Δικαίωμα στην πόλη» δίνει ιδιαίτερη σημασία στις γειτονιές και συνεπώς στον ρόλο των Διαμερισματικών Συμβουλίων.

Ενώνοντας δυνάμεις, συνθέτοντας ιδέες και προτάσεις, προχωράμε μπροστά για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Στήριξη από την Ηράκλεια Πρωτοβουλία

Την σύμπραξή της προς το πρόσωπο του Αλέξη Καλοκαιρινού, επιβεβαίωσε η δημοτική παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία», μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της παράταξης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, από τις επισκέψεις και τις περιοδείες του υποψηφίου δημάρχου, «διαπιστώνεται η αυξανόμενη απήχηση της υποψηφιότητας του Αλέξη Καλοκαιρινού στους δημότες του Ηρακλείου, μέσω της ανάδειξης της προσωπικότητάς του, καθώς και του πλούσιου κοινωνικού και πολιτισμικού του έργου και του ενδιαφέροντός του για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Ηρακλείου».

Ήδη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης Καλοκαιρινού έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους αξιολογότατα  μέλη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, ενώ τονίζεται ότι υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον για την στελέχωση και των ψηφοδελτίων στις δημοτικές κοινότητες. 

«Καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες να στηρίξουν την παράταξη «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι ο Αλέξης Καλοκαιρινός έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη μας, όπως και ο ίδιος έχει μέχρι τώρα αποδείξει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon