cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Έκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία από τον Δήμο Σητείας

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Δήμος Σητείας, όπως και άλλοι όμοροι δήμοι, όσων αφορά τα υδάτινα αποθέματα, είτε ύδρευσης, είτε άρδευσης, κάτι που επιβάλει την λήψη έκτακτων, αυστηρών μέτρων χωρίς περαιτέρω αναβολή…

Έκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία από τον Δήμο Σητείας

Eκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία λαμβάνει ο Δήμος Σητείας, όπως ανακοινώθηκε μετά την έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το ζήτημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Στη συνάντηση οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος, Γιώργος Ζερβάκης, στελέχη του δήμου και της ΔΕΥΑΣ, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του τομέα άρδευσης του δήμου και των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο κ Ζερβάκης ζήτησε από τους αρμοδίους, να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις και να επισπεύσουν τις αναγκαίες ενέργειες πρόληψης, πριν υπηρεσίες και δημότες έρθουν αντιμέτωποι με την λειψυδρία.

Το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται και ο Δήμος Σητείας, όπως και άλλοι όμοροι δήμοι, όσων αφορά τα υδάτινα αποθέματα, είτε ύδρευσης, είτε άρδευσης, είναι αυτό που επιβάλει την λήψη έκτακτων, αυστηρών μέτρων χωρίς περαιτέρω αναβολή.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι αρμόδιες υπηρεσίες ύδρευσης και άρδευσης θα προχωρήσουν άμεσα σε ενημέρωση των δημοτών, ενώ θα επιβληθούν και πρόστιμα αν οι δημότες αγνοήσουν τις οδηγίες.

Τέλος σημειώνεται ότι το θέμα θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας όπου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon