cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ευτυχώς που έχουμε την ΤΕΡΝΑ και υποκαθιστά το κράτος

Όλες οι μεγάλες εταιρίες λειτουργούν με βάση το κέρδος, οπότε ας μην ξεγελιέται λοιπόν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για τα ψίχουλα της ΤΕΡΝΑ για την αντιπλημμυρική μελέτη στο Γάζι. Επίσης… Δήμαρχος διαφημίζει ιδιωτική εταιρία στο Tik Tok, τι φάση;

Ευτυχώς που έχουμε την ΤΕΡΝΑ και υποκαθιστά το κράτος

Εθνικός «χορηγός» Κρήτης έχει γίνει η ΤΕΡΝΑ, με το αζημίωτο βέβαια, και όπως βλέπουμε καθημερινά το ονοματάκι της φιγουράρει από συναυλίες, beach party μέχρι έργα πνοής για διάφορες περιοχές, έργα που κανονικά θα έπρεπε να κάνει το ελληνικό δημόσιο για να μην υπάρχει καμιά «εξάρτηση» από εταιρείες.

Σε αυτό το τρυπάκι μπήκε και ο Δήμος Μαλεβιζίου με το δήμαρχο του Μενέλαο Μποκέα να την ευχαριστεί δημόσια για τα ποσά που του έδωσε για την αντιπλημμυρική μελέτη στο Γάζι, δηλώνοντας μάλιστα με καμάρι πως είναι η πρώτη φορά που εταιρεία δίνει τόσα λεφτά για ένα τόσο σπουδαίο έργο.

Σε λίγο θα μας πει πως τα βγάλε κι από την τσέπη της η εταιρεία που έχει αλώσει τη χώρα αναλαμβάνοντας όλα τα μεγάλα έργα, έναντι αστρονομικών ποσών.

Με κυβερνητικές διασυνδέσεις και χωρίς πλέον ανταγωνιστές η ΤΕΡΝΑ προσπαθεί μέσα από χορηγίες να εμφανίσει πρόσωπο τάχα μου ανθρώπινο και κοινωνικό…

Είναι όμως τα έργα της υπέρ της κοινωνίας και των περιοχών όπου δραστηριοποιείται;

Πολύ αμφιβάλουμε… οι ανεμογεννήτριες στα αποψιλωμένα βουνά μας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες μιας καταστροφικής δραστηριότητας για το περιβάλλον, το οποίο είναι σε άμεση συνάρτηση με το τον άνθρωπο.

Το ίδιο ισχύει και για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι που καταστρέφει μια από τις πιο παραγωγικές περιοχές της Κρήτης.

Το κέρδος είναι ο οδηγός της και το ίδιο ισχύει για όλες τις μεγάλες εταιρείες.

Ας μην ξεγελιέται λοιπόν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για το ότι του διέθεσε λίγα ψίχουλα από τον πακτωλό χρημάτων που λαμβάνει από τα μεγάλα έργα που της αναθέτουν.

Ο λαός μας έχει για τέτοιες περιπτώσεις μια παροιμία που ταιριάζει γάντι: «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω μέλι»

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon