cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

“Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ”

Μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» του Κώστα Σημίτη, ήρθε και… το «ευχαριστούμε φίλε Τζέφρι» του Λευτέρη Αυγενάκη!!!

“Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ”

Ευχαριστήρια ανάρτηση έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, για την στήριξή του, την παρουσία του στο Ηράκλειο και τα κολακευτικά του λόγια, σε ότι αφορά στη διοργάνωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, «με τον πρέσβη των ΗΠΑ και υποψήφιο Υπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ενέργεια, καλό φίλο, Τζέφρι Πάιατ, εδώ και καιρό μας ένωσε η αγάπη για τα σπορ και κυρίως για το ποδήλατο». Τα κοινά ενδιαφέροντα μάς βοήθησαν να προωθήσουμε ακόμα πιο παραγωγικά τις διμερείς σχέσεις των χωρών μας στον αθλητισμό και είμαι βαθιά ικανοποιημένος και υποχρεωμένος για την αμέριστη στήριξή του, την παρουσία του στο Ηράκλειο και τα κολακευτικά του λόγια σε ότι αφορά στη διοργάνωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας».

Όπως σημείωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρέσβης είναι λάτρης της χώρας μας και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

«Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ», καταλήγει η ανάρτηση του υφυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέφρι Πάιατ συνέβαλε, από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, στην αναβάθμιση των συμφωνιών για τις βάσεις και την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στην χώρα, ενώ ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία το 2014 κατά την ουκρανική επανάσταση του 2014 εναντίον του προέδρου της, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, την οποία και υποστήριξε.

Η θητεία του στην θέση του πρέσβη ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα ενέργειας.

Μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» του Κώστα Σημίτη, ήρθε το «ευχαριστούμε φίλε Τζέφρι» του Λευτέρη Αυγενάκη…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon