cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ηχηρή απάντηση της κοινωνίας στον Παλίγκρεμνο

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν μια πρώτη ηχηρή απάντηση για την επένδυση στον Παλίγκρεμνο!!!

Ηχηρή απάντηση της κοινωνίας στον Παλίγκρεμνο

Ηχηρή απάντηση πως δεν θέλουν ξενοδοχειακή μονάδα πάνω στο βράχο του Παλίγκρεμνου και θα κάνουν ότι μπορούν για να το αποτρέψουν έδωσαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, που δήλωσε ξεκάθαρα πως ποτέ δεν θα αφήσει ως δημοτική αρχή να περάσουν τέτοια πράγματα ερήμην της κοινωνίας, οι πολίτες σχημάτισαν συμβολικά μια αλυσίδα προστασίας γύρω από το βράχο σήμα κατατεθέν του Πλακιά φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην προωθούμενη επένδυση.

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή ξένων που επισκέπτονται για τις διακοπές τους την περιοχή ή ζουν μόνιμα εκεί και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αλλάξει η φυσιογνωμία της.

Η Κίνηση για την Προστασία του Παλίγκρεμνου πήρε άριστα οργανωτικά σε αυτή την πρώτη και ουσιαστική αντίδραση της που θα έχει και συνέχεια καθώς δεν φαίνεται κανείς διατεθειμένος να καταθέσει τα «όπλα».

Η συνέχεια τώρα θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Αγίου Βασιλείου ενώ το θέμα θα φέρει στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανόλης Συντυχάκης.

Σχετικό ψήφισμα θα φθάσει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης με την ελπίδα να ψηφιστεί και να μην αγνοηθεί και μαζί με αυτό  παραγκωνιστεί και η βούληση χιλιάδων πολιτών που θέλουν να μπουν όρια στην κακώς εννοούμενη ανάπτυξη…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon