cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε η 17χρονη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ

Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας η οποία είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια πολύμερης εκδρομής που έκανε με το σχολείο της στο Ηράκλειο…

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε η 17χρονη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ

Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας η οποία είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια πολύμερης εκδρομής που έκανε με το σχολείο της στο Ηράκλειο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ στο Βενιζέλειο, το εγκεφαλικό οίδημα που είχε υποστεί προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλό της και θεωρείται εγκεφαλικά νεκρή.

Η 17χρονη, πριν από περίπου τρεις βδομάδες, ενώ βρισκόταν στο πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο που διέμενε με τους συμμαθητές και τους καθηγητές της, πιθανόν μετά την κατανάλωση βουτύρου, υπέστη αλλεργικό σοκ και αμέσως μετά ανακοπή.

Το αλλεργικό σοκ που υπέστη η 17χρονη της προκάλεσε ανακοπή, παρά την ένεση αδρεναλίνης που είχε η ίδια χορηγήσει στον εαυτό της.

Οι γιατροί μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν με πολλές προσπάθειες να την επαναφέρουν στην ζωή. Άμεσα η μαθήτρια διασωληνώθηκε και οδηγήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν όλες αυτές τις μέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon