cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Καμπανάκι χτύπησαν οι παραιτήσεις σε κοντινό δήμο

Δεν είναι καλό το κλίμα σε κοντινό με το Ηράκλειο Δήμο μετά από παραιτήσεις μελών τοπικού συμβουλίου για έργα που ΔΕΝ γίνονται – Η εξέλιξη αυτή αποκαλύπτει πως το καράβι αρμενίζει στραβά

Καμπανάκι χτύπησαν οι παραιτήσεις σε κοντινό δήμο

Μεγάλη αναταραχή μαθαίνουμε επικρατεί σε κοντινό με το Ηράκλειο Δήμο μετά την παραίτηση των 6 εκ των 7 μελών τοπικού συμβουλίου που δεν είχαν τι να πουν στους ανθρώπους που τους ψήφισαν για τα έργα που ΔΕΝ γίνονται στην περιοχή τους με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Αφού μάλλιασε η γλώσσα τους να ζητάνε έστω μικρά έργα που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα στο κεφαλοχώρι όπου έχουν εκλεγεί έκαναν αυτό που επέβαλλε η συνείδηση τους και παραιτήθηκαν βάζοντας φωτιά στα μπατζάκια του δημάρχου και όχι μόνο.

Το κλίμα στο Δήμο δεν είναι καλό και πώς να είναι μετά από αυτή την εξέλιξη που αποκαλύπτει πως το καράβι αρμενίζει στραβά.

Και το κακό είναι πως το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο χωριό, όπου είχαμε τις παραιτήσεις. Αρκετά χωριά του συγκεκριμένου Δήμου, όπως έχουν φτάσει στα αυτιά μας, έχουν παράπονα από τη Δημοτική Αρχή καθώς, όπως λένε, τους έχει ξεχάσει και διοχετεύει όλη της την ενέργεια και τα έργα σε συγκεκριμένα σημεία.

Οι παραιτήσεις χτύπησαν πάντως το καμπανάκι και το ζήτημα είναι στο χρόνο που απομένει μέχρι τη λήξη της θητείας της μπορεί η Δημοτική Αρχή να καλύψει το κενό και να κλείσει στόματα με έργα κι όχι κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί…;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon