cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Κατάσχουν την πρώτη αρωγή σεισμόπληκτων και ο Δήμος οργανώνει καρναβάλια

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ετοιμάζει καρναβάλια και το κράτος – προστάτης των σεισμόπληκτων πολιτών του άρχισε τις κατασχέσεις (παρανόμως) ακόμα και στα ακατάσχετα χρήματα της Αρωγής!!!

Κατάσχουν την πρώτη αρωγή σεισμόπληκτων και ο Δήμος οργανώνει καρναβάλια

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ετοιμάζει καρναβάλια και το κράτος-προστάτης των σεισμόπληκτων πολιτών του άρχισε τις κατασχέσεις της κατά τ’ άλλα ακατάσχετης και αφορολόγητης πρώτης αρωγής που έδωσε σε μερίδα εξ αυτών.

Την καταγγελία έκαναν στο Σύλλογο Σεισμόπληκτων «Η Ελπίδα» (που αλλού να στραφούν;) κάτοικοι που έχουν πληγεί από το σεισμό και είδαν τα χρήματα της Αρωγής που υπήρχαν στους λογαριασμούς τους να κατάσχονται, έναντι οφειλών τους.

Ο Σύλλογος που δημοσιοποίησε αυτή την εξέλιξη αναφέρει σχετικά: «Σας ενημερώνουμε πως η ενίσχυση πρώτης αρωγής έναντι της στεγαστικής συνδρομής για επισκευές και ανακατασκευές κτιρίων είναι και ακατάσχετη και αφορολόγητη με βάση το Ν.4797/21 αρ. 4 και αρ. 6 παρ. 2» ενώ παραθέτει και στο ανάλογο ΦΕΚ.

Βέβαια το έξυπνο κράτος Μητσοτάκη που να χαμπαρίσει από ακατάσχετα ποσά, ό,τι βρει σε λογαριασμό πολίτη που χρωστάει το παίρνει και τρέχα γύρευε μετά.

Ευτυχώς που στην περίπτωση των Σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών υπάρχει ο Σύλλογος Ελπίδα που πραγματικά βοηθά με τις παρεμβάσεις του στο να ανοίγουν δρόμοι και να ξεκαθαρίζουν πράγματα γιατί αν περίμεναν από εκεί που θα έπρεπε κανονικά να βλέπουν βοήθεια ζήτω που κάηκαν…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon