cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Κατέληξε εργαζόμενος που νοσηλευόταν επί 4 μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Δεν τα κατάφερε ο 57χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, εν ώρα εργασίας…

Κατέληξε εργαζόμενος που νοσηλευόταν επί 4 μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν από τον περασμένο Δεκέμβριο, άφησε ο 57χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, πέφτοντας από το απορριμματοφόρο όχημα.

Ο άτυχος υπάλληλος έχασε την Κυριακή τη μάχη για τη ζωή μετά από σχεδόν τετράμηνη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου βρισκόταν διασωληνωμένος, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στη ζωή.

Ο 57χρονος είχε γλιστρήσει από τη θέση όπου στέκονται οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου, στο πίσω μέρος του οχήματος, και είχε καταλήξει στο έδαφος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η μεταφορά του στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, όπως και η χειρουργική επέμβαση στο κρανίο προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί. Ωστόσο, η εξέλιξη της κατάστασής του ήταν εξαιρετικά επιβαρυντική με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Κυριακή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon