cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Καθάρισαν από τα κλαδιά το αστικό τμήμα του ΒΟΑΚ και αποκαλύφθηκαν τα σκουπίδια

Μαζί με τα σκουπίδια στις άκρες του δρόμου στο αστικό κομμάτι του ΒΟΑΚ αποκαλύφθηκε και ο… πολιτισμός μας. Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να δείχνουμε το κακό παράδειγμα στα παιδιά μας;

Καθάρισαν από τα κλαδιά το αστικό τμήμα του ΒΟΑΚ και αποκαλύφθηκαν τα σκουπίδια

Θυμάστε 9 Ιουλίου που σας γράφαμε πως επιτέλους δεήθηκαν να καθαρίσουν το τμήμα του ΒΟΑΚ που περνά μέσα από την πόλη του Ηρακλείου από τα ξερόχορτα και τα κλαδιά των δέντρων που έκρυβαν την ορατότητα από τους οδηγούς;

Τώρα να δείτε ομορφιές αυτό το κομμάτι του δρόμου που αποκαλύφθηκαν τόνοι σκουπιδιών στις άκρες του…

  • Πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών, χαρτόκουτες τι θες και δεν το βρίσκεις στα πρανή του ΒΟΑΚ;

Και βέβαια εδώ δεν θα ρίξουμε ευθύνες μόνο στην αρμόδια υπηρεσία που δεν φρόντισε να καθαρίσει και τα σκουπίδια αλλά κυρίως στους ανάγωγους που πετούν ότι τους περισσεύει ενώ βρίσκονται εν κινήσει στα αυτοκίνητα τους.

Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας έχουν την κάκιστη αυτή συνήθεια και νομίζουν πως είναι το πλέον εύκολο να μαζέψει κανείς από το δρόμο τα σκουπίδια τους, αντί να τα κρατήσουν και να τα πετάξουν οι ίδιοι στο πλησιέστερο κάδο.

Μετά είναι κι εκείνοι που ακόμα κι αν βρουν κάδο δεν κάνουν τον κόπο να ανοίξουν το καπάκι του και να τα ρίξουν μέσα με αποτέλεσμα στο πρώτο φύσημα του αέρα αυτά να σκορπίζουν και να “στολίζουν” δρόμους και πεζοδρόμια, φθάνοντας μέχρι και στο αστικό τμήμα του ΒΟΑΚ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εικόνες αυτές μαρτυρούν τον πολιτισμό μας και πιστέψτε μας δεν μας κάνουν καλό και δεν δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon