cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Κοινό μέτωπο φορέων του Ηρακλείου κατά των πλειστηριασμών

Ευρεία σύσκεψη φορέων, με την παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα απέναντι στους πλειστηριασμούς και των funds…

Κοινό μέτωπο φορέων του Ηρακλείου κατά των πλειστηριασμών

Τις φωνές τους απέναντι στους πλειστηριασμούς ένωσαν σήμερα εκπρόσωποι πολλών παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο μετά από πρόσκληση της διοίκησης.

Στο τραπέζι του διαλόγου κάθισαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και οι επικεφαλής του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου και πολλοί άλλοι.

Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη, τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί αποτελούν πια μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επισημάνθηκε επίσης ότι καθημερινά στα γραφεία του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου φτάνουν άνθρωποι που είτε βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο του πλειστηριασμού είτε έχουν ήδη λάβει τη σχετική ειδοποίηση, άνθρωποι απελπισμένοι και φοβισμένοι για το μέλλον τους.

Κοινός τόπος των συμμετεχόντων στην ευρεία αυτή σύσκεψη ήταν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ανάχωμα σ’αυτή τη σκληρή διαδικασία αλλά και να υπάρξει μία νομική υποστήριξη του κόσμου.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει νομική υποστήριξη του κόσμου που πλήττεται από τη λαίλαπα των κόκκινων δανείων και να ακολουθηθεί η νομική οδός.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon