cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Κοντά στους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και στα χωριά Χουμέρι και Αρχοντικό, βρέθηκε χθες, Δευτέρα των Χριστουγέννων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης…

Κοντά στους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου ο Χάρης Μαμουλάκης

Τους σεισμοπαθείς που περνούν για δεύτερη χρονιά τις ημέρες των γιορτών σε οικίσκους, επισκέφτηκε την Δευτέρα των Χριστουγέννων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι, και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Χουμέρι και το Αρχοντικό, όπου μίλησε με τους κατοίκους των «προσωρινών» οικισμών και άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε πως για μια ακόμη χρονιά, οι σεισμοπαθείς της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου περνούν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε οικίσκους, καθώς 15 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, αποτελούν μια ιδιότυπη καθημερινότητα.

«Και μπορεί τα αισθήματα φιλοξενίας που τους διακατέχουν να μην έχουν υποστεί την παραμικρή «ρωγμή» από την πολύμηνη ταλαιπωρία τους, οι αντοχές τους όμως δοκιμάζονται σκληρά», τόνισε ο κ. Μαμουλάκης.

Όπως πρόσθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, «γι’ αυτό και παραμένουμε στο πλευρό τους, στηρίζουμε τον αγώνα τους, αναδεικνύουμε την αναντιστοιχία των κυβερνητικών υποσχέσεων σε σχέση με τις πράξεις και πιέζουμε ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι να γυρίσουν όλοι σπίτι τους».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon