cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Κόψτε επιτέλους το δούλεμα με τις κατεδαφίσεις στο Αρκαλοχώρι

Αντί στην επέτειο του ενός χρόνου από τον καταστροφικό σεισμό να σκύψουν το κεφάλι και να παραδεχτούν πως δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ήλθαν και σκόρπισαν δικαιολογίες και νέες ελπίδες

Κόψτε επιτέλους το δούλεμα με τις κατεδαφίσεις στο Αρκαλοχώρι

Δεν προχώρησαν οι κατεδαφίσεις των επικίνδυνων και ετοιμόρροπων κτισμάτων, μετά το σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου, είπε από το Ηράκλειο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος γιατί, λέει, συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα και είναι επικίνδυνο.

Από τα 450 πρωτόκολλα κατεδάφισης που εκδόθηκαν (παρότι τα κτίσματα που πρέπει να κατεδαφιστούν είναι πολλά περισσότερα) προχώρησαν λιγότερες από 20 κατεδαφίσεις.

Το άλλο με τον Τοτό προφανώς ο κ. Τριαντόπουλος δεν το ξέρει.

Δηλαδή τι μας είπε, πως με τους εκσκαφείς και τα άλλα βαριά μηχανήματα ήταν επικίνδυνο να γίνουν οι κατεδαφίσεις μην και συμβεί σεισμός και χτυπήσει το μηχάνημα αλλά δεν είναι επικίνδυνο αυτά τα κτίσματα, που κρέμονται σε μια κλωστή, να πέσουν και να σκοτώσουν ανυποψίαστους πολίτες που ίσως περνούν δίπλα τους την ώρα του σεισμού.

Οι δικαιολογίες για τόσο σοβαρά ζητήματα θα έπρεπε να ήταν πιο ψαγμένες. Γιατί δε βγήκαν να πουν πως αυξήθηκαν πολύ τα κόστη και με τα λεφτά που δίνουν για τις κατεδαφίσεις δε βγαίνει ο λογαριασμός;

Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα αλλά το κρύβουν Δήμος Μινώα Πεδιάδας και Υπουργεία.

Κι αντί στην επέτειο του ενός χρόνου από τον καταστροφικό σεισμό να σκύψουν το κεφάλι και να παραδεχτούν πως δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ήλθαν και σκόρπισαν δικαιολογίες και νέες ελπίδες στους πληγέντες, με τη μόνη διαφορά, πως πλέον κανείς δεν τους πιστεύει.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon