cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ξεκινά σήμερα στη HELEXPO το 3ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων

Το Forum Κρητικών Προϊόντων, που ανοίγει σήμερα, Παρασκευή, στις 12.00 τις πύλες του στην HELEXPO, μετρά ήδη δώδεκα χρόνια ζωής, ενώ τα τελευταία τρία έτη πραγματοποιείται και στην Αθήνα….

Ξεκινά σήμερα στη HELEXPO το 3ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κομβικό σημείο συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς αγοράς τροφίμων και ποτών.

Το Forum Κρητικών Προϊόντων, που ανοίγει σήμερα, Παρασκευή, στις 12.00 τις πύλες του στην HELEXPO, μετρά ήδη δώδεκα χρόνια ζωής, ενώ τα τελευταία τρία έτη πραγματοποιείται και στην Αθήνα.

Στο εφετινόForumσυμμετέχουν 120 παραγωγοί, 722 ξενοδοχειακές εταιρίες και εταιρίες διανομής, καθώς και 1.273 καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ, ενώ εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν σχεδόν 17.500 συναντήσεις.

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έτσι κι εφέτος, κυρίαρχο στοιχείο του Forumπου συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων, Ρέθυμνου και Λασιθίου, είναι η δυνατότητα που δίνει για άμεση επικοινωνία των παραγωγών με την βιομηχανία διανομής τροφίμων.

Μέσα από αυτές τις B2Bσυναντήσεις οι δύο πλευρές βγαίνουν πολλαπλά ωφελημένες καθώς έχουν αμφότερες την ευκαιρία να καταδείξουν τις δυνατότητες και την προοπτική των κρητικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon