cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ξεκινάει η περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη – Αλλαγές στο πρόγραμμα

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, λόγω της έκτακτης συνάντησης του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό – Κανονικά η περιοδεία στην υπόλοιπη Κρήτη…

Ξεκινάει η περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη – Αλλαγές στο πρόγραμμα

Αργότερα θα ξεκινήσει τελικά η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, καθώς η επίσκεψή του στο Νομό Χανίων αναβάλλεται, λόγω έκτακτης συνάντησης του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε έκτακτη συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά το πρωί της Δευτέρας καθώς φουντώνει η αντιπαράθεση για φερόμενη παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές και εν μέσω καταγγελιών της Ν.Δ. πως είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά ο Αλ. Τσίπρας.

Ως εκ τούτου, η περιοδεία του στα Χανιά που θα ξεκινούσε από το πρωΐ της Δευτέρας, δεν θα πραγματοποιηθεί, και μεταφέρεται σε διαφορετική μέρα.

Ωστόσο, η υπόλοιπη περιοδεία του θα γίνει κανονικά, και οι πρώτες του επαφές και συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, από τα Ανώγεια και τα Ζωνιανά.

Η τριήμερη περιοδεία του κ. Τσίπρα θα συνεχιστεί την Τρίτη 13 Ιουνίου, καθώς θα βρεθεί στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου στις 10 το πρωΐ θα έχει σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους του νομού ενώ στις 11:30 θα παραστεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει βάρος ειδικά στον νομό Ρεθύμνου, όπου θα είναι και υποψήφιος, προκειμένου, αφενός να επανακτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την έδρα που χάθηκε στις 21 Μαΐου από το ΠΑΣΟΚ, και αφετέρου να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού, ο οποίο δεν εκλέχθηκε στις τελευταίες εκλογές.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Λασίθι, όπου στις 10:30 θα συναντηθεί με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα έχει συνομιλία με πολίτες.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Φοίνικας» στον Μακρύ Γιαλό, και το μεσημέρι θα βρεθεί στη Σητεία, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες στο λιμάνι της Σητείας, ενώ στις 4 το απόγευμα θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋποαλλήλους και εργαζόμενους στην εστίαση στον Άγιο Νικόλαο και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon