cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ξεκινάει στο ΟΑΚΑ το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Την Παρασκευή ξεκινά το 2ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας…

Ξεκινάει στο ΟΑΚΑ το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων, κατά τη διάρκεια του οποίου παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη θα βρεθούν για δύο ημέρες, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ξενοδοχείων, super markets, delicatessen, εστιατορίων και δικτύων διανομή της χώρας και να προχωρήσουν σε απευθείας επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στο πλαίσιο του Παγκρήτιου Φόρουμ που επιστρέφει στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιηθούν -σύμφωνα με τους διοργανωτές που είναι τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου- περισσότερες συναντήσεις από αυτές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάϊο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 63 εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων εστίασης, διανομής και εμπορίας τροφίμων, καθώς και 149 παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από όλους τους νομούς της Κρήτης.

Απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υφυπουργείου Αθλητισμού, είναι η διασύνδεση της κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό.

Το 2ο Παγκρήτιο Φόρουμ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά εκτός Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon