cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Μουσεία-ΝΠΔΔ: Η σύνθεση του ΔΣ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και την γενική διευθύντρια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, στο πλαίσιο της μετατροπής των πέντε μεγάλων μουσείων της χώρας, σε ΝΠΔΔ…

Μουσεία-ΝΠΔΔ: Η σύνθεση του ΔΣ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

To Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τη σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων και τους γενικούς διευθυντές των πέντε μουσείων, τα οποία ιδρύθηκαν ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Τα μέλη των ΔΣ που ορίζονται αποτελούν προσωπικότητες με συμβολή στον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο τους, πρόσωπα εγνωσμένου κύρους στον χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών.

Επιπλέον, ένα μέλος του ΔΣ κάθε μουσείου, επιλέγεται μεταξύ των προϊσταμένων των Διευθύνσεων του ΥΠΠΟΑ, όπως προβλέπονται από τον νόμο. Πρόκειται για το έκτο μέλος σε κάθε σύνθεση.

Το έβδομο μέλος υποδεικνύεται από τη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ), με προϋπόθεση την κατοχή, τουλάχιστον, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και με τουλάχιστον τετραετή υπηρεσία σε θέση ευθύνης.

Ακολουθεί η σύνθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

  1. Ιωακείμ Γρυσπολάκης, Πρόεδρος
  2. Κωνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης, Αντιπρόεδρος
  3. Ευτύχης Βασιλάκης
  4. Πέπη Μαυρουδή- Ταβλαρίδου
  5. Τόνια Τζαννετάκη
  6. Βάσω Παπαγεωργίου
  7. Ελένη Παπαδοπούλου

Γενική διευθύντρια διορίζεται η Στέλλα Χρυσουλάκη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon