cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Νέες συλλήψεις και κατασχέσεις απομιμητικών προϊόντων

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους στο Ηράκλειο και την Χερσόνησο, ενώ κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα…

Νέες συλλήψεις και κατασχέσεις απομιμητικών προϊόντων

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους στο Ηράκλειο και την Χερσόνησο, ενώ κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 3.041 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων, σε είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, καπέλα, γυαλιά ηλίου που έφεραν πλαστά σήματα που ομοιάζουν με σήματα επωνύμων εταιριών καθώς επίσης και εντυπώματα διαφόρων εταιρειών και μία πρέσα θερμομεταφοράς – σταμποτικό μηχάνημα.

Στους τρεις συλληφθέντες, δύο άντρες ηλικίας 34 και 67 χρονών και μία γυναίκα 65 χρονών σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το συνολικό ύψος της οικονομικής ζημιάς σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων ανέρχεται στο ποσό των 114.475 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα πριν, συνελήφθησαν τρεις ακόμα υπεύθυνοι ή ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή του Ρεθύμνου, ενώ σε αυτήν την περίπτωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 6.295 προϊόντα απομίμησης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon