cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ο σεισμός «καταπλάκωσε» το Δήμαρχο και όπως φαίνεται θα «ταρακουνήσει» και τη ΝΔ

Κάτω από τα ερείπια του σεισμού θάφτηκε η διάθεση των κατοίκων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για να επανεκλέξουν τον ίδιο Δήμαρχο, σχεδόν βέβαιο και το “μαύρισμα” Μητσοτάκη στις επερχόμενες κάλπες…

Ο σεισμός «καταπλάκωσε» το Δήμαρχο και όπως φαίνεται θα «ταρακουνήσει» και τη ΝΔ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα διαδικτυακής έρευνας που πραγματοποίησε το aftodioikisi.gr για την Περιφέρεια και δήμους της Κρήτης.

Θα σταθούμε σ’ εκείνα που αφορούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας όπου οι σεισμόπληκτοι (μικρό το δείγμα αλλά το κλίμα έτσι κι αλλιώς κάτι ανάλογο δείχνει) δίνουν χαστούκι στο νυν δήμαρχο και μέσω αυτού στην Κυβέρνηση που τους ξέχασε.

Γιατί το αποτέλεσμα της διαδικτυακής έρευνας μαρτυρά πως οι ψηφοφόροι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το σεισμό, δεν θα πουν ευχαριστώ σ’ εκείνους που νιώθουν ότι δεν προσπάθησαν όσα θα έπρεπε για να σταθούν πάλι στα πόδια τους.

Τα κυβερνητικά κλιμάκια αλώνιζαν το Δήμο τις πρώτες ημέρες μετά το σεισμό και τις καταστροφές, έπιναν τσικουδιές και έταζαν αποκατάσταση.

Μετά που έσβησαν τα φώτα από τις κάμερες που ξημεροβραδιάζονταν στις σεισμόπληκτες περιοχές, έσβησε και το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την περιοχή.

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός δεν έχει καταδεχτεί καν να συναντήσει έκτοτε αντιπροσωπεία των κατοίκων για να του εκθέσουν τα γραφειοκρατικά κι άλλα εμπόδια που ορθώθηκαν μπροστά τους στην προσπάθεια να φτιάξουν ξανά τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Ο δε δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας έκανε το μεγάλο λάθος να επιλέξει να πορευθεί βλέποντας ως αντίπαλο κι όχι ως σύμμαχο το Σύλλογο που δημιούργησαν οι σεισμόπληκτοι για να προωθήσει λύσεις και να προβάλλει τα προβλήματα τους.

Υπό αυτό το πρίσμα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης δεν εκπλήσσουν.

Κάτω από τα ερείπια του σεισμού θάφτηκε και η διάθεση των κατοίκων να επανεκλέξουν το Δήμαρχο που βρέθηκε στη θέση αυτή τη δεδομένη στιγμή και είναι σχεδόν βέβαιο πως το ίδιο θα πράξουν στις 21 Μαΐου και με την Κυβέρνηση που τους γύρισε την πλάτη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon