cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 08.05 2024

Οι πράσινες στάσεις και τα αρνητικά σχόλια που έπεσαν βροχή

Τοποθέτησε και ο Δήμος Μαλεβιζίου πέντε νέες «πράσινες» στάσεις λεωφορείου και παρουσίασε το νέο… έργο του στα social media, αλλά αυτό που εισέπραξε σίγουρα δεν ήταν θετικό…

Οι πράσινες στάσεις και τα αρνητικά σχόλια που έπεσαν βροχή

Είπε ο Δήμος Μαλεβιζίου, έχοντας τοποθετήσει πέντε νέες «πράσινες» στάσεις λεωφορείου σε ισάριθμα σημεία στα διοικητικά του όρια, να παρουσιάσει το νέο του έργο στα social media αλλά αυτό που εισέπραξε σίγουρα δεν ήταν θετικό.

Τα αρνητικά σχόλια έδωσαν και πήραν με τους πολίτες, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς παρατηρώντας και το συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, να έχουν δίκιο σε πολλά απ’ αυτά που έγραψαν.

Εδώ που τα λέμε στάση που δεν σε προστατεύει από όλα τα καιρικά φαινόμενα αλλά έχει ως μοναδικό προσόν το ότι μπορείς να φορτίσεις όση ώρα περιμένεις το κινητό σου, δεν τη λες στάση ή τουλάχιστον δεν τη λες στάση με στέγαστρο.

Και βέβαια οι δημότες τρολάρουν με την ευκαιρία και την μεγάλη αναμονή που υπάρχει στις συγκοινωνίες εντός του Δήμου γράφοντας πως… περιμένοντας δίωρα να περάσει το λεωφορείο θα έχουν αρκετό χρόνο να φορτίσουν και τα κινητά τους.

Έγραψαν κι άλλα πολλά που καλό θα είναι ο Δήμος αντί να τα θεωρήσει κακεντρεχή να τα λάβει υπόψην στις επόμενες κατασκευές του.

Εξάλλου γι αυτούς τους ανθρώπους γίνονται τα έργα και η γνώμη τους μετράει, είτε θετική είτε αρνητική είναι αυτή

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon