cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ολοκληρώνεται το νέο Κατάστημα Κράτησης στις Κουρούνες Λασιθίου

Στο τελικό στάδιο έχουν προχωρήσει οι εργασίες στο νέο Κατάστημα Κράτησης στις Κουρούνες Νέαπολης Λασιθίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκης από τον Άγιο Νικόλαο που βρέθηκε αυτές τις μέρες…

Ολοκληρώνεται το νέο Κατάστημα Κράτησης στις Κουρούνες Λασιθίου

Στο 80% έχουν προχωρήσει οι εργασίες στο νέο Κατάστημα Κράτησης στις Κουρούνες Νέαπολης Λασιθίου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης από τον Άγιο Νικόλαο όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με την «ΕΡΤ Ηρακλείου», ο υπουργός και βουλευτής Λασιθίου τόνισε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι το νέο σύγχρονο κατάστημα φυλακών να παραδοθεί εντός του 2023.

Μάλιστα ο κ. Πλακιωτάκης ανακοίνωσε ότι τις υπό κατασκευή φυλακές θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών, ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Όπως επισημαίνεται, σημαντικός παράγοντας της θετικής εξέλιξης, όσον αφορά την αποπεράτωση της κατασκευής του νέου καταστήματος φυλακών στις Κουρούνες είναι η ομαλή ροή της χρηματοδότησης του έργου το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon