cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Πάνε κι αυτές οι πλάκες μας «αποχαιρέτησαν»

Δεν φτάνει που το κέντρο του Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια είναι ένα ατελείωτο εργοτάξιο δεν φαίνεται τελικά να πιάνει τόπο και η ταλαιπωρία των πολιτών…

Πάνε κι αυτές οι πλάκες μας «αποχαιρέτησαν»

Η εικόνα που παρουσιάζει η οδός Μυλοποτάμου, πάνω από τον Άγιο Ματθαίο και κοντά στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο στο Ηράκλειο, είναι απογοητευτική. Μπορεί να μην είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία, ένας δρόμος απ’ όπου περνά πολύ κόσμος, όμως αυτό δεν δικαιολογεί αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία μας.

Κι αν ήταν ο μόνος και ο πρώτος δρόμος με πλακόστρωση στην πόλη όπου οι πλάκες σιγά σιγά μας «αποχαιρετούν» να πούμε δε βαριέσαι έτυχε, όμως τέτοιες και χειρότερες εικόνες βλέπουμε σε όλους τους πλακοστρωμένους και πεζοδρομημένους δρόμους του Ηρακλείου, πράγμα που σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με την κατασκευή τους.

Το κέντρο της πόλης και οι κοντινές σε αυτό συνοικίες είναι τα τελευταία χρόνια ένα ατελείωτο εργοτάξιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία των πολιτών.

Όμως πρέπει να έχει αυτή η ταλαιπωρία κι ένα αντίκρισμα, τα έργα να τα χαίρονται οι Ηρακλειώτες και να βελτιώνεται αισθητικά και λειτουργικά η εικόνα του τόπου όπου ζουν κι όχι να ξηλώνονται με την πρώτη ευκαιρία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon