cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Πλατεία Κορνάρου: Το αποτυχημένο παράδειγμα…

Το αποτυχημένο παράδειγμα εξωραϊσμού και ανάδειξης στο Ηράκλειο είναι η Πλατεία Κορνάρου – Ευτυχώς που πλακοστρώσαμε πλατείες να χουν όσοι αναζητούν χώρο στάθμευσης να παρκάρουν

Πλατεία Κορνάρου: Το αποτυχημένο παράδειγμα…

Παράδειγμα προς αποφυγή μοιάζει να είναι για κάθε δημοτική αρχή, που λειτουργεί με λογική, αυτό που έχει γίνει στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου της να κάνει το κέντρο πιο φιλικό στους πεζούς, να εξωραΐσει γωνιές του και να αναδείξει σημεία ενδιαφέροντος προχώρησε σε έργα και στην Πλατεία Κορνάρου.

Έστρωσε με λευκές μαρμαρόπλακες, που γλιστρούν και βρωμίζουν, την πλατεία.

Πάνω στα μάρμαρα επέτρεψε να συνεχίσει να λειτουργεί πιάτσα ταξί και μετά άρχισε να κάνει τα στραβά μάτια και για εκείνους τους ιδιώτες που παράνομα σταθμεύουν αυτοκίνητα και μηχανάκια πάνω στα μάρμαρα.

Εικόνα σαν αυτή που σας παρουσιάζουμε είναι καθημερινό φαινόμενο αποδεικνύοντας πως η πόλη του Ηρακλείου στο κέντρο της είναι δυσλειτουργική αφού όσο κι αν προσπαθείς να την κάνεις φιλική στους πεζούς αν δεν εξασφαλίζεις, προηγουμένως, χώρους στάθμευσης επιστρέφεις στην πρότερη κατάσταση κι ακόμα χειρότερα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon