cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Πορείες και συγκεντρώσεις στην Κρήτη για την τραγωδία με τους μετανάστες

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους των πόλεων της Κρήτης, με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες ανοιχτά της Πύλου, απαιτώντας αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική…

Πορείες και συγκεντρώσεις στην Κρήτη για την τραγωδία με τους μετανάστες

Δεκάδες άνθρωποι από συλλογικότητες και κόμματα, συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για την πολιτική της Ε.Ε. και της Ελλάδας στο μεταναστευτικό, με αφορμή την ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Πύλου.

Με κεντρικό σύνθημα «όχι άλλοι νεκροί πρόσφυγες», οι Χανιώτες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πλήθος κόσμου κατέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης, και στους δρόμους του Ηρακλείου, που κρατώντας πανό διαμαρτυρίας κατήγγειλαν το συνεχιζόμενο έγκλημα με την πολιτική στο μεταναστευτικό.

«Ξεχειλίζει η οργή και η θλίψη πλημμυρίζει τις καρδιές και τη σκέψη όλων των εργαζομένων και του λαού στη χώρα μας, από το νέο πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέθυμνο, μετά από κάλεσμα των φοιτητικών συλλόγων και του Συνδικάτου Οικοδόμων Ρεθύμνου.

Φοιτητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι και πλήθος πολιτών και συλλογικοτήτων, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon